2006 Dodge Stratus klarer ikke å dra

En Dodge Stratus, selv en så nylig som 2006 årsmodell, kanskje ikke spy på grunn av enten mekaniske eller elektriske problemer. Det er fullt mulig de mekaniske delene har lidd slitasje til poenget med sammenbrudd hvis riktige vedlikeholdsintervaller ikke er fulgt. Men hvis riktig vedlikehold er blitt holdt så problemet er mest sannsynlig et dødt batteri. Dette løses med noen skritt for å enten starte bilen, eller for å finne ut om problemet er mekanisk i naturen.

Bruksanvisning

1 Start Stratus ved å vri nøkkelen. Lytt etter tøffer å indikere motor omsetning. Hvis motoren ikke snu, og deretter se på dashbordet lys for flimring. Hvis lampene ikke kommer på så batteriet er dødt eller døende og trenger en hoppe eller erstatning.

2 Snu bilen og åpne panseret. Se på bilbatteriet for skum. Hvis det er skum, er batteriet lekker syre. En bergingsbil er nødvendig som en profesjonell mekaniker har å forholde seg til batteriet, på grunn av mulige etseskader. Hvis det ikke er skum, slår batteriet legg klemmer med en gummihammer for å koble klemmene. Prøv å starte den Dodge Stratus; hvis det ikke snu og starte, så batteriet må skiftes.

3 Parkere en annen bil hette til hette med Dodge Stratus. Koble den røde genseren kabelen til plusspolen på Stratus og den andre enden av den røde kabelen til plusspolen på den andre bilen. Koble den ene enden av den svarte kabelen til den negative polen på den andre bilen, og den andre enden til en bart metall del av Dodge. Start god bil, og la den gå på tomgang i fem minutter, og start Stratus. La Stratus kjøre en halv time, for å lade batteriet, eller du kan raskt brenne ut dynamoen, som belaster en bil batteri. Hvis dette ikke fungerer, må batteriet byttes.

4 Slå Stratus av slik at du kan trygt ta ut batteriet. Ta av batteri legg klemmer, ved å skru ut O-ringen klemmer med en flat skrutrekker og ta ut støtte klemmer med flat skrutrekker. Trekk batteriet ut etter håndtaket og skyv i det nye batteriet. Skru ned feste klapper og elektriske klemmer, er forsiktig med å ikke over-stramme skruene. Motoren komme nå.