Hvordan Reset en XM Inno

Hvordan Reset en XM Inno


Den Inno er en bærbar satellitt-radio mottaker og MP3-spiller som fungerer med XM nettverket. Laget av Pioneer Electronics, kan den motta alle 170 XM kanaler og kan også spille av filer i enten WMA eller MP3-format. Selv om enheten er bærbar, det inkluderer ikke bare et hjem dock og antenne, men også en fjernkontroll og lyd tilkoblingskabler for enkel bruk i et hjem setting. Denne enheten vant Best of CES 2006 Folkets Stemme award fra CNET og Redaktørens Choice-prisen fra PC Magazine.

Bruksanvisning

1 Trykk på "XM" -knappen. XM-knappen er plassert i midten av navigasjonsknappen på bunnen av Inno frontpanel.

2 Bruk pil ned for å gå til innstillingsmenyen og trykk på "XM" -knappen for å velge det.

3 Trykk på pil ned for å navigere til "Setup" -menyen og velg den med "XM" -knappen. Du vil da se en rekke valg, blant annet "fabrikkinnstillinger". Naviger til at man med pil ned og trykk på "XM" -knappen for å velge det.

4 Velg en av de to reset valg. "Gjenopprett innstilling only" vil tilbakestille Inno til standard innstilling, men vil ikke slette noe lagret musikk. "Restore & Erase" vil fullstendig tilbakestille den til out-of-the-box tilstand. Bruk pil ned for å navigere til ditt valg og trykk på "XM" -knappen for å velge det. Den Inno vil be deg om å bekrefte ved å trykke på "XM" -knappen på "Ja" valg.