Hvordan å demontere et Bose Companion 3

Hvordan å demontere et Bose Companion 3


Bose tilbyr et bredt utvalg av hjemme audio løsninger, inkludert pakket høyttalere og subwoofere. Disse systemene, som Companion 3 for eksempel, er ideelle for bruk i små områder som dataarbeidsplasser. Men hva kan du gjøre når de svikter? Bose anbefaler å bringe funksjonsfeil elementer til autoriserte reparere anlegg, men profesjonelle reparasjoner kan bli dyrt. Mange små høyttalere og subwoofer feil kan rettes hjemme, men bare hvis du vet hvordan du skal demontere systemet. Med riktig verktøy og teknikk, kan du demontere en Bose Companion 3.

Bruksanvisning

Speaker Demontering

1 Koble fra Bose Companion 3 fra strømuttaket og koble alle kabler som kobler høyttalerne sammen.

2 Skru løs og fjern de fire skruene som forbinder høyttaleren til sin kolonne med Phillips skrutrekker. Fjern basen og sett det til side.

3 Lirk plastdekselet på baksiden av høyttaleren kolonne for hånd og sett den til side.

4 Skru ut skruen som holder høyttaleren kolonnen til høyttaleren med Phillips skrutrekker. Fjern høyttaleren kolonnen og sett den til side.

5 Sett standard skrutrekker i gapet mellom høyttalerdekselet og høyttaleren kroppen og vri den 90 grader for å løsne og lirke den av. Gjenta denne fremgangsmåten med alle fire sider for å fjerne høyttalerdekselet.

6 Skru de fire Torx skruene som holder høyttalermembran på plass med en Torx driver og fjerne dem for å få tilgang til høyttalermembranen og interiør av høyttaleren.

subwoofer Demontering

7 Skru ut de fem Torx skruer på baksiden av subwooferen med en TORX driver. Fjern baksiden av høyttaleren.

8 Skrelle av stor svart Bose klistremerke for å avsløre de tre Phillips-skruer fester indre panelet til kroppen av subwooferen.

9 Skru de tre skruene med Phillips skrutrekker, fjern den indre panelet og sett den til side.