2005 Cadillac DTS Colors

2005 Cadillac DTS opprinnelig bare hadde tre farger da begrepet først kom ut. Når det var i full produksjon, ble flere farger legges til totalt 10 tilgjengelige eksteriørfarger. De er stort sett lyse farger, men et par skiller seg ut mot resten. Spredningen er bred.

opprinnelige farger

De opprinnelige tre farger for Cadillac DTS var Grønn Silke, lys Cashmere og Glacier gull. De to første er nyanser av grønt. Grønn Silke er en vismann-like grønn og lys Cashmere er en blanding mellom salvie og grå. The Glacier Gold var en lys gullfarge som ble avviklet.

Lyse farger

Fem av de tilgjengelige fargene er lyse farger, noen som bare varierer litt. Glacier White er den mørkeste hvite. Dette er i nærheten av hva den Glacier Gold så ut. Hvit Lightening er neste i letthet. Denne fargen er hvit med en svært liten snev av gull. Akkurat nok til å gjøre det ser off-white. Thunder Gray, til tross for navnet, er den hviteste av alle fargene. Denne fargen er hvit. Lys Platinum Metallic er en lys grå farge som ikke har noen annen antydning til farge unntatt grå. Blue Ice tar Lys Platinum grå og gir et hint av blått i den slik at den ser ut til grå-blå.

andre farger

De tre andre farger er svært lyse og fet. Crimson Pearl er en dyp, rik rød farge, ikke rød, som brannbil rød, men crimson red, som en rubin. Blue Chip er en lys blå farge som ligner på fargen på himmelen på en klar blå dag. Black Raven er svart som en ravn, men med en blakket, skinnende farge på den som reduserer sterk mørke svart.