Hvordan du bytter frontruten vaskemaskin reservoaret i en Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse, som ble introdusert i 1990, er en sporty kompakt bil. Alltid holde bilen ren er høyt prioritert i noen sportsbil. Sørg for å holde frontruten ren også, slik at du kan se veien. Det betyr å fylle reservoaret rutinemessig og sjekke den for lekkasjer. Hvis du finner en lekkasje, avgjøre om du kan fikse det, eller hvis du trenger å bytte den.

Bruksanvisning

1 Handle etter en ny frontruten vaskemaskin reservoaret etter å finne delenummeret for din Mitsubishi Eclipse, som avhenger av året av bilen. Se Resources for steder å starte søking på nettet.

2 Velg et jevnt underlag for å jobbe på Mitsubishi Eclipse - være sikker på at det er god plass. Etter å sette bilen i park, slå den av, sette på nødbremsen og gå ut av bilen. Med høyre hånd, komme inn og trekke panseret utgivelsen.

3 Åpne motorrommet ved å slippe hjelpe utløseren under panseret. Løft panseret til den hydrauliske løfte slår inn og åpner den fullt ut.

4 Finn frontruten vaskemaskin reservoaret. Reservoaret i Mitsubishi Eclipse er den hvite-avkortet reservoar som ligger nær fronten i høyre hjørne. En skypumpe er på hetten.

5 Hell væsken i reservoaret for å lokalisere lekkasjen, og hvis den er liten, kan du være i stand til å oppdatere den, ellers bytte hele reservoaret. Koble fra batteriets negative kabelen og vent 90 sekunder før du sier for å jobbe, hvis din Mitsubishi Eclipse er utstyrt med kollisjonsputer.

6 Ta ut reservoaret ved å fjerne de tre forskjellige nøtter knyttet til reservoaret med en skrutrekker. Deretter kobler slangen og eventuelle andre ledninger og skru av tanken. Du skal da kunne løfte reservoaret ut av Mitsubishi Eclipse.

7 Ta av frontruten vaskemaskin pumpe med en tang. Fest pumpen til den nye frontruten vaskemaskin reservoaret og skru enheten inn i bilen for å installere den. Endelig erstatte selene med nye.

8 Sett på slangen og andre fører blant dem som er festet til det elektriske systemet. Skru inn de tre forskjellige nøtter som fester reservoaret til din bil.

9 Koble den negative batterikabelen i din Mitsubishi Eclipse og fylle den nye reservoar med frontruten vaskemaskin væske.

Hint

  • Plasser et avløp bøtte under reservoaret for å fange noen vaskemaskin løsemiddel som kan lekke ut.
  • Du kan kjøpe ferdigblandet vindusspylervæske - utvannet vindu renere - eller lage din egen ved å legge om tre kopper vindu renere per en gallon av destillert vann.
  • Unngå frosne væske i frontruten vaskemaskin reservoaret og dine vaskemaskin linjer ved hjelp av vær passende væske i vinteren som inkluderer både renere og is fjerner.