Hvordan erstatte en Sylinder i en Nissan Altima

I en Nissan Altima, eller hvilket som helst kjøretøy, erstatte en brems skyvelære er en risikabel oppgave. Slikt vedlikehold er ofte best anbefales for en utdannet mekaniker. Bør du se til å erstatte en caliper selv, ta det opp med en slik en ekspert på forhånd.

Bruksanvisning

Fjerne den gamle

1 Ta av hjulet for bøylen du må erstatte. Sørg for at bilen er sikkert på støttebenet før du gjør dette.

2 Koble inn parkeringsbremsen kabel og lås våren hvis du erstatter en bakre caliper. Koble fra og koble bremseslangen, kaste ut de skivene som var festet med den koniske mutteren.

3 Skru kalipperens pinneboltene, slik at du kan fjerne bøylen. Det skal dreie seg vekk fra rotoren eller braketten og skyv innenbords av pinnen ermet.

4 Fjern bremseklosser, shims og pad kilder.

Installere Ny

5 Kontroller at den nye caliper stempel er helt i bøylen kroppen. Skru stempelet med klokken tilbake i caliper hvis det ikke er. Unngå å skade stempelet boot.

6 Coat monteringsstøtte med et silikonbasert fett der puten gjør kontakt. Installer nye pads med shims og pad kilder.

7 Installer caliper på plass. Pinnebolter skal strammes mellom 16 fot pounds og 23 fot pounds.

8 Koble bremsevæske slangen. Bruk nye kobberskiver med den koniske mutteren. Mutteren skal strammes til 12 fot pounds til 14 fot pounds.

9 Sett låsen våren og parkeringsbremsen kabelen bak caliper.

10 Luft bremsesystemet for å fjerne luft fra det. Fest en gjennomsiktig slange til den åpne lufteventilen og har en annen person trå på bremsepedalen. Steng ventilen, la bremsen retur og gjenta til all luft er borte.

11 Sett på hjulet og senke bilen. Pump pedalen flere ganger å sete bremseklossene, deretter teste bremsene på veien.

Hint

  • Du bør koble kabelen fra den negative batteripolen før du begynner. Dette er nødvendig før blødning bremsesystemet dersom Altima har ABS-bremser.
  • Du kan også trenge å tappe bremsevæske fra master sylinderen reservoaret for å unngå overløp. Bytt den ut med frisk væske etter at erstatning er fullført.
  • Ikke la noen bremsevæske komme inn på maling. Tørk den av umiddelbart hvis noen gjør.
  • Unngå renseri noen bremsedeler. De kan inneholde asbest. Kjør en tåke av vann over dem og bruke en fuktig klut som du må sikkert kaste.