2003 Jeep Wrangler Sahara Specs

2003 Jeep Wrangler Sahara Specs


I 2003, alle Jeep Wrangler modeller dratt nytte av oppgraderinger som gjorde dem mer praktisk, mer komfortabel og mer responsive. 2003 Jeep Wrangler Sahara er over bunnen og sport modellen Wrangler. Sahara er fullpakket med ytelse, interiør og eksteriør funksjoner som vil gjøre noe på veien eller off road trip hyggelig.

ytelses~~POS=TRUNC

2003 Jeep Wrangler Sahara har en multi-point drivstoff injiseres 3956 cc 6-sylindret, 4 l motor som har et 98,4 mm boring, 86,7 mm slaglengde og en 8,8 kompresjonsforhold. Den har også en toppventil og to ventiler per sylinder. Ved 4600 rpm, produserer motoren 190 hestekrefter. Wrangler Sahara har en 19 gallon tank og kjører på blyfri bensin. Den 2003 Sahara har en akselavstand på 3,07: 1 og to skivebremser som omfatter to ventilerte skiver. Wrangler har også oppheng foran og bak som har en stabilisator stive bar og spiralfjærer.

interiør Specs

2003 Jeep Wrangler Sahara har interiør funksjoner som inkluderer en 12-volts strømuttak i front, klimaanlegg, AM og FM stereo med syv høyttalere, anti-tyveri-enhet for stereo og en fast mast antenne. Wrangler har en klokke, kompass og turteller. Gulvene er teppebelagt og det er gulvmatter for hvert sete. Forsetene er bøtteseter med hodestøtter. Det er kollisjonsputer for både fører og passasjer med 3-punkts sikkerhetsbelter som er høydejusterbar for både fører og passasjer. Den bakre har en benk med 3-punkts sikkerhetsbelter. Wrangler har også et lavt drivstoff varsellys og lys i fronten av kjøretøyet for lesing. Det er en midtkonsoll med koppholdere. Sahara har en bagasjekapasitet på 9,1 kubikkmeter og en maksimal lastekapasitet på 55 kubikkmeter. Den har en front takhøyde plass av 42 inches. Den fremre skulderplass er 51 inches, foran hip rommet plass er 52 inches og forfoten rommet plass er 41,1 inches. Den bakre hode rommet plass er 41 inches og bak skuld rommet plass er 57 inches. Den bakre hip rommet plass er 44 inches og den bakre benplass plass er 35 inches.

utvendig Specs

Wrangler Sahara har sorte støtfangere foran og bak. Tåkelys er montert i støtfangeren foran. Frontlyktene har halogenpærer med en vanlig linse. Sahara har også støtfangere og en plattform stigtrinn. Den har en avtagbar konvertibel soft-top. Montert på frontruten rammen er en svart justerbart speil på fører og passasjersiden. På baksiden er en full-size reservehjul. Den 2003 Jeep Wrangler Sahara har en utvendig lengde på 155,4 inches, en bredde på 66,7 inches og en høyde på 70,9 inches. Akselavstanden er 93,4 inches med en bakkeklaring på 8,2 inches. Bruttovekten er 4,450 pounds, og egenvekt er 3,575 pounds.