Hvordan montere og installere et Trail Tech Endurance

Hvordan montere og installere et Trail Tech Endurance


The Trail Tech Endurance motorsykkel speedometer har wide-screen skjermer av all informasjon samtidig. Den høyre side vise poster hastighet, mens den midtre delen viser funksjoner knyttet til tid. Den venstre side Skjermen måler distanse og varsler operatører av ventende vedlikeholdsproblemer. The Trail Tech Endurance er fortsatt i full drift med tiden testet holdbarhet. Denne motorsykkelen speedometer kan erstatte OEMs for ATV dash design. Faktisk, tilpasser ingen Magnetiske kontaktfartsmåleren til nesten alle bilmodeller. Trail Tech hevder at utholdenhet er upåklagelig tidtaking evne og nøyaktig distansere målinger gjør det til en verdsatt off-road måler for enhver motorsyklist.

Bruksanvisning

1 Bruk en bil jack å heve fronten på bilen. Plasser jack-stands under bilens hjulaksel før arbeid på kjøretøyet. Bruk en lugnut nøkkel til å fjerne mutrene på høyre hjul. Bruk en hammer til å banke lett på rotoren topp lue og studs å løsne rotoren fra bremsekloss. Fjern rotoren. Bruk en 7 mm unbrakonøkkel for å løsne den nedre bremsekalippernes bolt. Vrikker bolten gratis inntil tråden boliger vinner. Løft bremsekalippernes opp og skyv den bakover av festebolten. Ikke la bremsekalippernes å henge fra den tilkoblede slangen.

2 Finn aksjerotor bolter og bruke en skiftenøkkel til å lirke dem løs ved å vri den mot klokken. Installer den medfølgende magnetiske bolten på lager rotor bolt huset. Ikke overtorsjon den magnetiske bolten. Sett hastighetssensorkabelen til datamaskinen for å teste sensor for hastighet nøyaktighet. Hold sensoren på bremsekalippernes for hånd og snurre hjulet. Vær sikker på at en tilskuer verifiserer funksjonaliteten til datamaskinen mens spinne hjulet. Juster sensoren plassering hvis datamaskinen ikke registrerer bevegelse. Ikke monter magnet bolten forbi senor-delen.

3 Hold sensoren på bremsekalippernes montere og bruke en permanent markør for å skape den riktige borepunkter. Fjern sensoren. Bruk en strøm driver å bore en 1/8-tommers hull gjennom bremsekalippernes montere. Monter sensoren til bremsekalippernes montere med en 1/8-tommers, selvgjengende skrue. Bruk en hårføner for å varme opp sensorkabelen for å unngå å sno trådene når du bøyer den. Bøy sensorkabelen og trekk den på styret.

4 Skyv den svarte, plast C-klemmer på styret. Rett inn maskinen i ønsket posisjon. Tråd fire rustfrie låsemuttere og stram dem med en skiftenøkkel. Sett på billet aluminium beskytter plate til kilometertelleren plate eller overflate mount, eller feste den til bar klemmen.

5 Bytt bremsekalippernes, rotor og høyre forhjul. Pump bil jack å løfte fronten på bilen. Fjern jack-stands og senk bilen før alle hjulene berører asfalten.