2002 Toyota Echo Problemer

The 2002 Toyota Echo er en av modellen året oppføringer av kompakte, entry-level bil fra Toyota som så sin produksjon kjøre siste fra 1999 til 2005. Det kom som enten en to-dørs eller firedørs sedan, utstyrt med en 1,5 -liter firesylindret motor. Mesteparten av 2002 Echo problemer er motorrelatert.

Avgasser System

Hvis du merker at "Check Engine" lyset er på i 2002 Toyota Echo, kan du se i bilens fordamping (EVAP) utslipp system. Denne komponenten - samt kamaksel timing tannhjul - er utsatt for svikt i disse kjøretøyene, og dermed forårsaker "Check Engine" indikatoren å lyse. Siden EVAP systemet brukes til å forhindre bensingass slippes ut i atmosfæren fra drivstoffsystemet, kan feil øke bilens utslipp. Ta bilen til forhandleren for å få den EVAP systemet undersøkes videre; kamaksel timing tannhjul må byttes ut.

Engine Cooling

Hvis du merker at motoren kveles, eller hvis den ikke kan starte, sjekk ledningsnettet kontakten på den for å sørge for at det er knyttet til låsetappen av sensorledningskontakten. På enkelte 2002 Toyota ekko, kan motorolje trenge inn i tetningen og går inn i sensorledningskontakten på grunn av feil støping av harpiksen legeme av veivakselen posisjonssensor montert på motorblokken. Motoroljen kan føre til ekspansjon og deformasjon av sensorledningskontakten, og dermed kobler den og forårsaker motor til stall, og i ekstreme tilfeller, ikke klarer å starte. Forhandlere vil erstatte veivaksel posisjon sensor gratis.

bremse~~POS=TRUNC Lines

Hvis du merker at bremsene ikke fungerer slik de skal, kan det være lurt å sjekke for bremsevæske lekkasje. Noen 2002 Echos - drevet under kaldt, Snøvær - kan samle seg mye snø inne i bakhjulet og fryse. Den frosne snøen inne i hjulet kunne kontakte bakbremsen linjen under rattutslag, og hyppig kontakt kan skade bakbremsen linjen og føre til lekkasje. I dette tilfellet, ville du trenger å ta det med til forhandleren for å erstatte de bakre bremseslanger. Dette vil bli gjort gratis siden det dekkes av tilbakekallingen.

andre problemer

Se opp for bryteren for varmeapparatet-flow control være vanskelig å snu og klikke eller pipende hub caps. Men tidlig Toyota Echos - nemlig 2000 og 2001 modell år - er langt mer utsatt for disse problemene enn 2002.