2002 Honda Civic Radio Flytting Instruksjoner

Fjerne radioen i en Honda Civic er ikke så enkelt som det er i enkelte andre modeller. Honda Civic elektriske system er svært følsom, og radioen i seg selv har et system som er programmert inn i den for å hindre tyveri. Alle disse faktorer må tas i betraktning ved fjerning av radioen fra bilen.

Koble fra batteriet

Koble fra batteriet på den negative kabelen er avgjørende når du arbeider på radio eller noe annet elektrisk. Du må ha den anti-tyveri kode for radio før du kobler fra batteriet. Input denne koden når du installerer radio og / eller koble batteriet, ellers radioen vil ikke fungere. Sjekk brukerhåndboken for hvordan du får tilgang til anti-tyveri-koden. Du trenger denne koden når du kobler fra og deretter koble til batteriet.
Koble den svarte kabelen ved å løsne kabelklemmen mutter og unsnapping kabelen fra terminalen. Sørg for å sette kabelen et sted hvor det ikke kan knipse tilbake på terminalen ved en feiltakelse. Vent minst tre minutter etter at du kobler fra kabelen for å sikre at det ikke er strøm til radioen.
Når du kobler fra og kobler ut batteriet, utfør inaktiv lære prosedyre for Powertrain Control Module. Først make saksøke alle bilens elektriske komponenter som radio, er lys og klimaanlegget slått av. Slå på motoren, holde bilen i "Park" eller "nøytral", og bringe den opp til 3000 rpm. Hold motoren på 3000 til radiatorvifte starter opp eller kjølevæske varmes opp til 194 grader F, så la motoren gå på tomgang i minst fem minutter. Lytt til radiator fan til å komme på mens motoren går på tomgang; helst viften kjører teller ikke mot de fem minuttene som trengs.

Fjerne Radio

Fjern midt trim panel fra dashbordet; lirke ut det nedre dekselet i midten med en trim pinne eller annen flat verktøy, fjerne festeboltene på bunnen av instrumentpanelet bak den nedre dekselet og lirke panelet ut med trim pinne. Når trim panelet er fjernet, nå tilbake og koble både det elektriske ledningsnettet og antennen fra radioen. Nå fjerne festeboltene - det er to på hver side - slik at du kan trekke radioen ut av monteringsbraketten.