Feilsøking Professional videokamera kretser

Feilsøking Professional videokamera kretser


Fremskritt i teknologi har bidratt til spredning av forskjellige videokamera modeller tilgjengelig i markedet, inkludert profesjonelle videokameraer. Imidlertid kan intrikate videokamera kretser utvikle problemer som er vanskelige å feilsøke.

Identifikasjon

En typisk profesjonell videokamera tilbyr funksjoner som high-definition (HD) opptak og automatisk justering av lyssetting for varierende utenfor forhold. Videokamera tilbehør inkluderer en utvidelse mikrofonledningen og stativadapter.

Feilsøking

Nåværende profesjonelle videokamera videokretser er maskin kretskort (PCB) med komplekse spor eller spor, og overflatemonterte elektroniske komponenter. Grunnleggende feilsøking av disse kretsene krever en detaljert ingeniør elektronisk skjema. Mesteparten av kretsen er lagdelt i PCB og kan ikke nås. En krets funksjonsfeil, som en brent spor eller komponent, ville skade PCB utover en repareres tilstand.

betraktninger

Typisk, krever den PCB-erstatning hvis noen krets feil er til stede. Det er mer kostnadseffektivt for en profesjonell videokamera reparasjonsverksted for å erstatte den kretskortet, i motsetning til en fysisk reparasjon av den mislykkede PCB.