2001 GMC Safari alternativer

2001 GMC Safari alternativer


2001 GMC Safari er en flåte og forbruker kjøretøy produsert av General Motors for å tjene virksomheten og personlige behov. Safari er en middels til stor størrelse van som tilbys med en bensin strøm-anlegget på enten en all-wheel drive, eller bakhjulstrekk chassis. Safari har samme drive-tog og chassis med Chevrolet Astro.

Tilhengerfeste

2001 GMC Safari kan bestilles med en valgfri "Heavy-Duty" trailer pakke som har en plattform tilhengerfeste og ledningsnett for tilkobling tauing signallys. Denne pakken kan være en fordel hvis du har tenkt å bruke Safari som et arbeid kjøretøy.

Interiør

Safari leveres som standard med vinyl sete inserts som kan bli smertelig varmt i områder med varmere klima. Den valgfrie klut sete trim dekker hele setet i klut stoff, som kutter ned på temperatursvingninger.

strøm~~POS=TRUNC

Ved produksjon, kunne 2001 GMC Safari oppgraderes med elektriske vinduer, elektriske låser, bakre varmeapparat, og en "nøkkelfri" entry system. De elektriske vinduene virker kun for passasjeren og sjåføren vinduet, fordi alle andre vinduer i Safari bruker en glidemekanisme.

Klima oppgradering

Safari har en "kald klimapakke" ment for kunder som opererer i områder som opplever hyppige frysing vær. Alternativet omfatter motorvarmer og elektronisk kjølevæskevarmer som beskytter det interne smøresystem fra å bli ekstremt tyktflytende.

Audio System

Safari kan oppgraderes til et høykvalitets lydsystem som har en AM / FM stereo, CD-spiller og digital klokke. Stereo ble konstruert med "speed-sensitive" teknologi som økt volumet av systemet som bilens hastighet økes. Oppgradert lydanlegg inneholdt en 8-høyttalerkonfigurasjon.