1998 Dodge RAM 1500 vil ikke starte

1998 Dodge RAM 1500 vil ikke starte


Hvis 1998 Dodge Ram 1500 ikke vil starte, er det noen feilsøkingstrinn du kan prøve før du tar den til en mekaniker. Feilsøking med disse trinnene vil spare deg for penger og tid hvis du kan finne ut og løse problemet. Selv om du ikke regne ut det nøyaktige problemet, kan du være i stand til å innskrenke det som vil hjelpe mekaniker fikse Ram raskere.

Bruksanvisning

1 Slipp hette, åpne den, og fest den med hette arm.

2 Sjekk batteriet for tegn på korrosjon. Korrosjon ser ut som hvit skorpe rundt batteripolene og kabler.

3 Bruk stålbørste til å rengjøre batteriet og terminaler hvis du legger merke til korrosjon.

4 Trekk batterikablene med mild til moderat kraft. Hvis de kommer seg, må de strammes med halvmåne skiftenøkkel.

5 Sette nøkkelen i tenningen og vri den til tilbehør. Slå på frontlykter og sjekke for å se om de kom på. Hvis de gjorde det, så batteriet er bra.

6 Vri nøkkelen til på-posisjon i tenningen. Før du starter Dodge Ram, bør varselindikatorene på dashbordet lyser opp. Hvis du allerede har sjekket batteriet, og varsellampene ikke lyser, må du bytte ut tenningslåsen.

7 Sjekk gassmåler. Du har sannsynligvis ikke går tom for gass, men ikke la stolthet holde deg fra dobbelt sjekke gassmåler. Nesten alle har gått tom for gass på ett eller annet punkt. Hvis tanken er på tom, må du kjøpe rundt tre liter gass for å få din lastebil i bevegelse og inn i en bensinstasjon.

8 Sjekk distributør cap. Hvis du har hatt mye regn eller svært fuktig vær, er det mulig at fuktighet har sneket seg inn i fordeler og forårsaket motoren din slutter å fungere. Fjern distributør cap og inspisere den for eventuell fuktighet. Hvis du ser noen fuktighet i det hele tatt bruke rene papirhåndklær til å tørke den helt. Sjekk hatten for eventuelle brudd, sprekker eller lemlestelse som disse skadene kan føre til at hetten å lekke. Retur av lokket og prøv motoren din igjen.