1995 Jetta manuell girkasse problemer

1995 Jetta manuell girkasse problemer


Selv om Volkswagen har aldri utstedt en tilbakekalling på grunn av problemer med overføringen med 1995 Jetta, har en rekke eiere rapportert overføringsproblemer. Spesielt har det vært rapportert om problemer med å skifte gir, problemer med å bruke revers og fullstendig overføring fiasko.

Transmisjon Shifting Problemer

Noen brukere har funnet ut at deres 1995 Volkswagen Jetta utvikler problemer i skiftende tannhjul på grunn av slitasje på tannhjul i overføringen. Dette problemet er spesielt akutt i biler som er drevet lange avstander i korte perioder. Det kan unngås hvis eieren opprettholder en forebyggende vedlikeholdsplan. Jetta eier bør sjekke overføring væske hver gang operatøren refuels Volkswagen for å sikre at ingen tegn til slitasje er å dukke opp i væsken. Overføring væske skal være klar og ikke lukter brent. Hvis girolje lukter brent, er overføring kjører varmere enn den burde og må endres så snart som mulig. Når overføringstannhjulene begynner å slites for mye, kan små partikler sees i girolje.

omvendt Failure

Mange 1995 Volkswagen Jetta eiere har opplevd problemer med overføringen ikke fungerer når forskjøvet i revers. Dette problemet kan tilskrives overførings bindinger. Når sammenhengen blir slitt, de første girene for å bli skadet er revers og første gear. Den eneste korreksjon for dette problemet er å erstatte overførings forbindelser, som bør gjøres så snart som mulig, siden ikke å gjøre dette vil føre til mer skade kan gjøres til overføring. Endre sammenhengene er en komplisert prosess som bør kun utføres være en erfaren mekaniker.

Transmission Failure

Noen 1995 Volkswagen Jetta eiere har rapportert fullstendig overføring svikt i sine kjøretøy. Dette er ofte forårsaket av at bilen med utilstrekkelige nivåer av overføring væske. Når manuell girkasse er operert med lave væskenivåer det skaper flere problemer, inkludert skader på pakningene som hindrer væsken lekker ut gjennom bilens drivaksel. Når overføringen overopphetet skade pakningene. Hvis denne lekkasjen skjer overføringen vil kjøre enda varmere og slitasje girene tidlig, forårsaker overføringsfeil.