Hvordan endre Gmail-adresse på HTC EVO

HTC EVO synkroniserer e-post, kontakter, kalenderoppføringer, bilder og andre data som er lagret på din Gmail-konto med Android apps. Du kan legge til flere Gmail-adresser til EVO, men smarttelefonen vil ikke synkronisere noe annet enn e-postmeldinger og kontakter med den andre kontoen. For å synkronisere en annen Gmail-adresse med din HTC EVO, må du utføre en fabrikktilbakestilling på enheten for å slette eksisterende innstillinger.

Bruksanvisning

1 Trykk og hold "Volum ned" og "Kraft" knappene, i den rekkefølgen. Slipp begge knappene når Android-logoen vises på skjermen.

2 Velg "Factory Reset" ved hjelp av "volum ned" -knappen, og trykk deretter på "Power" for å bekrefte.

3 Velg "Innstillinger" fra Apps-skjermen etter nullstilling av enheten.

4 Trykk "Kontoer og synkronisering" under Personlig, trykk på "Legg til" og velg deretter "Google" på Legg til konto-skjermen.

5 Velg "Eksisterende", skriv inn din e-postadresse og passord i feltene, og trykk deretter på "Logg inn".

6 Velg "Hold denne telefonen Støttet opp med min Google-konto", hvis ønskelig, og trykk deretter på "Next".

7 Trykk "Google" og deretter merke eller fjerne merkingen hvert element i listen for å konfigurere synkroniseringsinnstillingene.

8 Trykk på "Back" og trykk deretter på "Sync" -knappen for å laste ned data til HTC EVO.

Hint

  • For å sikkerhetskopiere data på HTC EVO før tilbakestilling, koble enheten til datamaskinen og velg "Åpne enhet for å vise filer" fra pop-up menyen. Dra og slipp de nødvendige filene eller mappene på C-stasjonen.