1992 Ford Econoline Radio Installasjon

1992 Ford Econoline Radio Installasjon


1992 Ford Econoline kom standard med en AM / FM stereo og innebygd kassettspiller. Eiere av full størrelse van kan finne behovet for å erstatte deres bilens stereo enhet med en ettermarkedet enhet for mer kraft eller større funksjonalitet. Du kan velge å ta Econoline til en profesjonell bil lyd tekniker for å ha stereoanlegget skiftes ut, eller du kan gjøre det selv på under 30 minutter.

Bruksanvisning

1 Pop panseret på Ford van ved å trekke hetten utløserspaken under dashbordet. Flytt til fronten på bilen. Reach mellom panseret og fronten av Ford, trykk på hetten utløseren og løft panseret.

2 Løsne bolten som fester negative batterikabelen til Fords batteri med skiftenøkkelen. Ford kan ha en svart gummideksel over den negative batterikabelen. Hvis ja, ta av dekselet og sett det til side. Løft kabelen fra batteriet og sett det til side. Gå tilbake til innsiden av bilen.

3 Klem utstikkerne av Ford DIN verktøyene før de på linje med hullene i endene av fabrikken stereo. Sett verktøyene så langt de vil gå inn i stereo enhet.

4 Trekk hvert verktøy utover mot de motsatte sider av Fords hytta mens du trekker aksjen stereo fra dashbordet montering dock. Koble stereo ledninger og antennekabelen fra baksiden av stereo dekk og sette radioen til side.

5 Skyv Ford ettermarkedet stereo frontplaten adapteren i stereo dock.

6 Mate stereo ledninger og antennekabler skjønt adapteren til forsiden av dashbordet. Plugg stereo ledninger inn i ledningsnettet adapter fører. Adapteren skal hjelpe til med å koble Ford stereo ledninger til ettermarkedet stereoanlegg med varierende ledningsnett ordninger.

7 Koble ledningsnettet adapter bly kontakter til uttak på baksiden av den nye radio. Se selen adapter manual for tilkobling steder eller følg etiketter eller fargekoding på selen selv. Plugg antennekabelen føre til FM / AM-antenne port på baksiden av den nye radio.

8 Skyv den nye radioen inn i frontplaten adapter til den klikker på plass. Trekk forsiktig på begge sider av den nye radioen for å sikre at den er låst i festedashbordet stereo dock.

9 Plasser den negative batterikabelklemmen tilbake på Econoline negative batteripolen. Stram kabelens bolten med skiftenøkkel. Sett på gummidekselet over batteripolene og lukk panseret.