1998 Honda Transmission Failure

Sende problemer på 1998 Honda kan være noen av de mest alvorlige og kostbare å reparere. Overføringsfeil kan være forårsaket av en rekke ulike problemstillinger, blant annet designfeil, mislykkede komponenter, høy kjørelengde og vurderes bruk, lavt væske, overoppheting og selv forsømme å utføre riktig vedlikehold. Enkelte fabrikater og modeller av biler er mer tilbøyelig til å oppleve problemer med overføringen på grunn av dårlig design eller en defekt komponent. 1998 Honda Accord, for eksempel, har blitt rapportert å ha flere overføringsproblemer.

Grunnleggende overførings

Automatiske girkasser fungerer ved hjelp av kraften generert av motoren for å la bilen å skifte gir uten at føreren trenger å gjøre det manuelt. Manuelle girkasser må flyttes gjennom girene av føreren ved hjelp av en girskift og en clutch. I en automatisk girkasse, tar momentomformeren stedet av clutchen og automatisk gjør det mulig for kjøretøyet for å skifte gir når kjøretøyet har nådd en viss hastighet eller turtall.

Sendinger består av et utvalg av lagrene, spindler, gir og sensorer. Svikt i noen av disse komponentene kan føre til fullstendig og total overføringsfeil. I 1998 Honda biler hadde mulighet til både en manuell eller automatisk girkasse. Men flertallet av biler produsert i USA har en automatisk girkasse.

Hvorfor overføringer Fail

Overføringsfeil kan være forårsaket av en stort problem eller en kombinasjon av mindre problemer. Girolje problemer er en av de vanligste årsakene. Girolje både smører og kjøler overføring, så væsketap og aldring kan føre til overføring overopphetes og brenne opp eller ikke skifte jevnt. Som Honda-tidene, er det viktig å holde overførings betjenes, fordi fluid problemer kan føre overføringsfeil i en forholdsvis kort tid. Hvis sendingen allerede har høy kjørelengde eller utslitte deler, kan svak overføring væske føre til at det svikter helt.

Tegn på Transmission Failure

Tegn på forestående overføring svikt inkluderer kjøretøyet unnlate å skifte, clunking i gir, å miste tannhjul, skiftende sakte eller skli, klynking eller overoppheting. Hvis sendingen mislyktes, vil Honda ikke flytte eller kanskje bare bevege seg i én retning eller gear.

1998 Honda Accord

1998 Honda Accord har hatt en tilbakekalling utstedt på overføring på grunn av et problem med skiftet låsemekanisme. Overføringen kan ikke riktig skifte til "Park", som kan føre til at bilen begynner å rulle bort hvis parkert i en bakke og føre til at kjøretøyet for å være involvert i en ulykke.