1969 Chevelle Seatbelt Installasjon

Over tid setebeltene i bilen kan ofte bli slitt og skadet. Dette vil redusere deres generelle ytelsen bør de være nødvendig i tilfelle en ulykke. Du bør sjekke tilstanden til setebelter på 1969 Chevelle på en jevnlig basis. Hvis du merker noen skade på noen av dem, fjerne dem og installere nye. Installere en ny sikkerhetsbelte er en ganske enkel oppgave som krever bare en Phillips-skrutrekker og en skiftenøkkel.

Bruksanvisning

1 Legg ut sele og ankeret siden stroppen på en flat overflate for å sørge for at alle delene er der.

2 Se etter monteringsbolthull for anker side bilbelte på setet. Du bør finne dem på motsatt side av der setebeltet kontakten er plassert.

3 Plasser ankeret siden stroppen på setet og fest på plass ved å feste festeboltene med en skiftenøkkel. Sørg for at stroppen er installert i riktig retning slik at låsen kan koble til setebeltet kontakten.

4 Plasser sele sikkerhetsbelte på setet. Plasser den øverste enden av skulderen sele på bilbeltet bolig delen som er funnet i det øverste hjørnet av setet, diagonalt over fra setebeltet kontakten. Fest selen til huset ved å feste festeboltene. Plasser plastkoffert over bolig og fikse det på plass ved å sikre skruene med en Phillips-skrutrekker.

5 Fest den andre siden av skulderen sele til monterings delen nær setet beltespenne. Fest på plass med bolter. Etter fullført, teste setebeltet for å sikre at det fungerer riktig.