1990 Sierra Clutch problemer

1990 Sierra Clutch problemer


1990 GMC Sierra har tre forskjellige typer, 1500, 2500 og 3500, og hver har sine egne problemer, men ingen av disse Sierra lastebiler har blitt tilbakekalt. Ifølge Edmunds, har bilene fått høye vurderinger fra sine eiere og er pålitelige biler. De eneste rapporterte clutch problemer utvikle seg fra standard slitasje.

Clutch Disc Wear

1990 Sierra vil trenge clutch plater erstattet over tid. Den konstante stopp og start, under bykjøring, skape friksjon hver gang clutchen trås for å skifte gir. Denne konstante endring av tannhjul fører til at clutch platen til slitasje og krever erstatning. 3/4-ton og en-ton Sierras har heavy-duty clutch plater som ikke trenger å byttes ut så ofte som den 1,2 tonn tunge Sierra 1500. Når platene begynner å bære i clutchen, vil Sierra eieren føler clutch begynner å skli under bruk og under skiftende tannhjul.

Utløserlager

Som clutch plater begynner å bære i 1990 Sierra, vil utløserlager fortsette å spinne når skifte gir. Sjåføren vil begynne å høre en skingrende hvin, og girene vil være vanskelig å skifte. Frigjørings lagrene må smøres for å forhindre dette for tidlig lagersvikt eller slitasje. De Utløserlager la clutch å la gå av skaftet når du endrer tannhjul i overføringen. En Sierra eier må ha disse produktlagre erstattet når eieren begynner å høre dette angiveri støy fordi hvis lagrene ikke blir endret, vil de skape problemer i clutch svinghjul.

Slave Cylinder Problemer

1990 Sierra har problemer med selene på clutch slave sylinder som vil lekke på clutch plater, slik at clutchen å skli under belastning. Forseglingene på slave sylinderen begynner å svekkes i kaldere klima på grunn av snø fjerning kjemikalier på veien. Når disse selene begynner å gå dårlig, vil små mengder olje og smøremiddel lekke ut på plater, forårsaker dem til å skli når de er ment å holde svinghjulet og tannhjul på plass når clutchpedalen trykkes ned. Når pakningene begynner å lekke, må de byttes ut, eller slavesylinder vil brenne ut.