Hvor å Sjekk giroljen i en 1995 Harley Sportster 883

Holde et våkent øye med væske som smører de forskjellige bevegelige deler i motoren og transmisjonen er en viktig del av å opprettholde din 1995 Harley-Davidson 883 Sportster. Kontroll av motorolje er gjort bare ved å ta en avlesning fra oljetanken er peilepinnen. Kontroll av overføring væske er litt mer involvert, at du må åpne hovedhuset på venstre side av motoren. Det høres kanskje komplisert ut, men oppgaven er lett nok til at det bør bli en del av den vanlige vedlikeholdsrutine.

Bruksanvisning

1 Plasser motorsykkelen på et stativ eller løft for å støtte den i oppreist stilling. Hvis det er nødvendig, sikre motorsykkelen til stativet med festestroppene for å hindre den fra å falle over.

2 Skru ut de seks skruene fra den primære bolig runde clutch inspeksjonsluken, eller derby dekselet, på venstre side av motoren. Dra derby dekselet av primære bolig og sett den til side.

3 Se inn i primære bolig gjennom derby dekselet port. Overføring væske skal være på nivå med den nederste kanten av clutch forsamlingen i den primære bolig. Legg merke til fargen og tilstanden til væske. Hvis væsken er mørk brun eller er fylt med avfall, endre overføring væske umiddelbart.

4 Legg til en ny overføring væske som er nødvendig for å øke væskenivået i det primære hus. Bruke en trakt til å helle frisk transmisjonsfluid inn i det primære inntil fluidet er på nivå med den nedre kant av clutchenheten.

5 Sett derby dekselet på primære bolig og sette inn en bolt inn i dekselet øverste hullet. Skru bolten inn til den sitter lett mot dekselet. Sett de gjenværende boltene, igjen strammer boltene lett. Ved hjelp av en momentnøkkel, stram alle seks boltene til 84 fot-pounds, alternerende mellom boltene i en seks-spiss stjerne mønster.

6 Fjern motorsykkel fra stativet eller løft og senk den ned sin kickstand.

Hint

  • For nøyaktig overføring væske målinger, starte motoren og la den gå på tomgang i noen minutter for å varme væsken.
  • Kontakt en Harley-Davidson verksted hvis overføring væske har en røykfylt eller brent lukt. Disse lukt kan bety skade innenfor motorsykkelens elektriske system.