Kid-Tough Digital Camera Feilsøking

Kid-Tough Digital Camera Feilsøking


The Kid-Tough Digital Camera av Fisher-Price er laget spesielt for barn. Kameraet er en stor, solid enhet laget med tung plast og designet for å ta tunge slag fra barn som leker og kaste den. Det er ingen bevegelige linser eller zoomer, og den eneste funksjonen er den digitale opptaksfunksjonen. Men det er fortsatt mulig å laste opp bildene til en datamaskin.

Bruksanvisning

1 Sjekk linsen i Kid-Tough digitalt kamera. Hvis objektivet har skitt eller fingeravtrykk, vil bildene bli uskarpe. Vaske av linsen med en fuktig klut, tørk den av med et håndkle.

2 Bytt ut AA-batterier av Kid-Tough kamera. Hvis batteriene er døde kameraet ikke kommer til å fungere, eller slå på. På grunn av mangel på funksjoner, men opprettholder det digitale kameraet strøm lenger enn de fleste digitalkameraer.

3 Installer den medfølgende driverne på Kid-Tough installasjons CD. Uten drivere installert på maskinen din, ikke klarer å oppdage Kid-Tough kameraet mens tilkoblet.

4 Kontroller USB datakabel mens Kid-Tough kameraet er koblet til. Hvis USB-kabelen ikke er helt tilkoblet, mislykkes datamaskin til å gjenkjenne kameraet.

5 Koble USB-kabelen fra datamaskinens USB-port, og deretter sette den inn i en annen USB-port på systemet. Av og til USB-portene kan dø ut og ikke klarer å fungere, og i så fall endre tilkoblingsporten korrigerer dataoverføring problemer.