1990 Buick Park Avenue Feilsøking

1990 Buick Park Avenue holdt en 3.8L, V-6 motor og andre standardfunksjoner som klimaanlegg og en kassettspiller. Bilen også omtalt dørlåser og vinduer. Som en Park Avenue eier, kan du oppleve problemer med bilen. Grunnleggende problemløsing kan bidra til å unngå bekostning av å ha mekaniker sjekke det ut. Selv om mange problemer med Park Avenue kan kreve hjelp av en mekaniker, kan enkle problemer løses hjemme.

Bruksanvisning

1 Sjekk din 1990 Buick Park Avenue oljenivået dersom oljetrykket varsellampen lyser på dashbordet. Ikke fortsett å kjøre bil når dette lyset vises. Dette kan føre til omfattende skader på motoren. Hev Park Avenue hette og finn peilepinnen for oljen. Ta ut peilepinnen og tørk den ren med en klut eller papirhåndkle. Sett på peilepinnen og ta den på nytt. Hvis oljenivået ikke når minst halvveis mellom linjene på peilepinnen, tilsett mer olje og sjekker det. Fortsett å legge olje til i det minste halvveis er nådd.

2 Sjekk Park Avenue sikringer hvis en elektrisk komponent som de elektriske vinduene og låser ikke fungerer. Fjern fusebox dekselet fra bilens dashbord. Finn sikring for komponenten ved hjelp av diagrammet på etiketten som er festet til innsiden av fusebox dekselet. Fjern sikringen ved hjelp av tang og sjekke for å se om det er blåst ut. Hvis metallet koblingen inni sikringen er brutt, er det gått sikringer. Sjekk slutten av sikringen for sin strømstyrke og erstatte den med en med samme rating. Kontroller at sikringen er riktig satt inn og sett på dekselet.

3 Sjekk lufttrykket dekket i Buick Park Avenue om bilen ser ut til å vingle eller sykle ujevnt. Sett inn en dekktrykk måler i dekkets ventil. Måleren skal settes inn, slik at ingen luft kan slippe ut i dekket. Les dekktrykknivået på måleren på siden av måleren. Den anbefalte dekktrykk for Park Avenue er 34 psi. Hvis trykket er lavere, tilføres mer luft til dekket. Kontroller hvert dekk og legge til luft tilsvarende.

Hint

  • Fortsatt problemer med 1990 Buick Park Avenue rettes til mekaniker eller andre auto reparasjon spesialister.