Hvordan du setter i en Pioneer DEH-2850MP

Pioneer DEH-2850MP er en bilstereo hovedenhet med standard ledningsforbindelsene. Vanskeligheten av installasjonen avhenger av alder på bilen. På slutten av modellbiler stereo ledningene er standardisert og fargekodet, men dette kan ikke være tilfelle for eldre biler. For eldre biler, kan det være nødvendig å henvise til et koblingsskjema i en tjeneste manuell eller kontakte produsenten.

Bruksanvisning

1 Sett antennekabelen i kontakten plassert nederst i venstre hjørne på DEH-2850MP.

2 Plugg ledningene fra forsterkeren til de matchende fargede kontaktene på baksiden av enheten. Hopp over dette trinnet hvis du ikke bruker en forsterker.

3 Fjern ledningsnettet for den gamle stereo tene ledningene med et sett med wire cutters. Skjær selen ut så nær kontakt som mulig.

4 Strippe omtrent 0,5 tomme av isolasjon fra endene av ledningene.

5 Matche ledningene til ledningene fra bilen. Se i bilens koblingsskjema hvis du er i tvil.

6 Koble den gule ledningen til en ledelse som får konsistent effekt. Fest den røde ledningen til ledelsen. Den sorte ledningen kobles til bakken. Den blå og hvite ledningen kobles til strøm antenne eller forsterker. Høyttalerledningene er fargekodet solid for den positive ledningen og ensfarget alternerende med svart for den negative. White er foran til venstre høyttaler, er grå foran til høyre. Den venstre bakre høyttalerledningene er grønne og rett bak er fiolett.

7 Skyv et stykke krympeslange over en av de enkelte fører. Tvinn de interne ledningene sammen og plasser slangen over forbindelsen. Påfør varme fra en varmepistol for å krympe røret og fullføre den felles. Gjenta for resten av tilkoblingene.

8 Pakk ubrukte høyttalerkablene i elektrisk tape for å unngå kortslutning.

9 Sett i kontakten for kjøretøyet ledningsnettet i fler ut kontakten på baksiden av enheten.

Hint

  • Hvis bilen ikke har en tilbehør innstillingen på tenningen, kobler den røde kabelen til på / av tenningsledningen.
  • Hvis du bruker en forsterker med en ekstern strømkilde, må du ikke koble den blå og hvite ledningen til forsterkeren eller antenne. Koble ledningen vil føre til at eksternt batteri til avløp.