1989 S-10 Feilsøking

De to dørs modell av 1989 Chevrolet S10 kom utstyrt med en 2,8 liters sekssylindret motor. Motoren produserte 125 hestekrefter og 160 fot-pounds av dreiemoment. Den kom standard med en fem trinns manuell girkasse og fire hjul anti-bremser. Denne lastebilen har plass til opptil fem personer. Fordi S10 lastebil er bygget med så mange forskjellige deler, systemer og komponenter kan det være utfordrende å vite hva som må fikses eller skiftes ut for å løse et problem du har med bilen. En måte å feilsøke S10 er ved å undersøke produsentens tilbakekalling informasjon og sjekke for å se om det samsvarer med de problemene du har med lastebilen.

Bruksanvisning

1 Sjekk de øvre og nedre boltene på lastebilens rattaksel dersom rattet ikke slår forhjulene uten mye ekstra innsats eller hjulene ikke reagerer på rattet svinger skikkelig. Forbindelsen mellom den mellomliggende styreaksel og styremaskiner kobling ble ikke sveiset sammen på riktig måte og kan komme løs. Når denne forbindelsen løsner åk klype bolt kan bære på rillene på rattstammen. Dette slitasje på rattakselsporene vil til slutt føre til at rattstammen helt atskilt fra styremaskin og øke sjansene for en ulykke. Den øvre og nedre boltene på rattstammen bør re-strammes til produsentens spesifikasjoner.

2 Se på frontlyktene på din lastebil hvis fronten av bilen har lav synlighet fra siden om natten. Frontlyktene kan være markedet deler som ble produsert av K2 Motor Corporation og ikke er i samsvar med den føderale motorkjøretøy sikkerhetsstandarder som er satt av United States Department of Transportation. Disse frontlyktene har ikke de nødvendige rav side reflektorer og vil redusere synligheten av S10 i løpet av natta kjøring. Bytt ut frontlyktene med et sett som inneholder disse side reflektorer.

3 Inspiser motoren kjølevifte bladenheten inne i motoren på din lastebil hvis du se deler eller biter av bladet mangler. Den konstante spenning på viften, mens motoren er i gang kan føre til at noen eller alle av viftebladene til å bryte. Hvis noen av disse bladene bryte mens panseret av lastebilen er åpen og en individuell står nær viften de kunne bli truffet av den ødelagte blad og bli skadet. Installer en ny motor kjølevifte blad montering for å unngå dette resultatet.

Hint

  • Alltid konsultere med en kvalifisert mekaniker hvis du ikke er sikker på om du har blitt ordentlig feilsøking på bilen.