Pop Up Camper Markise Instruksjoner

Hemmeligheten til lange baldakin livet på en pop-up camper er å holde det tørt og ut av direkte misbruk av elementene. Det er der en markise kommer i de fleste hendig, for å beskytte den mot regn, sludd og snø. Hvis kalesjen materialet blir våt, det gjør ikke bare tid brukt inne i bobilen selv ubehagelig kaldt og muligens fuktig, men kan også føre til vekst av mugg og jordslag, noe som kan gjøre deg syk og ødelegge livet til kalesjen stoff.

Instruksjoner i Rain

Pop-up bobiler er ikke best for dårlig vær generelt, men noen ganger kan det ikke unngås. Hvis den gjør det begynne å regne uansett hvor du er stasjonert, pitch popup campingvogn forteltet til en side for å hindre vann fra pooling på stoffet, forårsaker skade eller uopprettelig stoff strekk. Det ville også være en god idé å sjekke om forteltet regelmessig, for å sørge for at det ikke er noen lekkasjer eller folder i den, skaper avrenning mellom markise materiale og kalesjen stoff. Prøv å feste kantene på markisen til pop-up baldakin selv med innebygde knappen snaps eller med bungee ledninger slik at markisen ikke kan bevege seg i storm og forårsake lekkasje inn i stoffet.

Ved å bruke forteltet

Tidspunktet for å ha forteltet åpnet er en viktig ting å vurdere så vel som markiser er utsatt for vind skade når de er ute. Hvis du føler deg komfortabel å sitte i en stol utenfor lese en avis, så er det sannsynligvis en god idé å sette din markise bort i tilfelle et sterkt vindkast kommer opp. Ikke bare kan en sterk vindkast bryte forteltet, kan det løfte eller velte hele pop-up. Med markise legge vekk det er en mye mindre sjanse for noe som dette skjer.

Senke og heve Markise

Når å senke og heve forteltet, sørg for at det har blitt hevet høyt nok til å fjerne inngangsdøren. Du ønsker ikke døren eller hodet for å treffe forteltet. Noen ganger skyve-systemer kan få sotete eller lett rust-dekket, så det er en god idé å jevnlig gni vaselin over disse glideflater. Pass også på brakettskruene festet til taket fra forteltet er stramt. Regelmessig vedlikehold er navnet på spillet. Ta vare på markisen og det vil ta vare på deg.