1988 Ford Ranger GT Ground Effects

Ground effekter gir et kjøretøy med høy ytelse utseende og bedre veifølelse. Begrepet bakkeeffekt refererer til bilens karosseri tilbehør som påvirker nedadgående kraft av luften som passerer over bilen, og dermed redusere lufttrykket under kjøretøyet. Dette gir bilen litt større grep i skarpe svinger. For en 1988 Ford Ranger GT, eksempler på bakken effekter inkluderer sideskinner, støtfangere og støtfangere.

sideskjørt

Sideskjørt feste til hver side av Ranger GT og nå lavere mot veien. De bidrar til å forhindre luft fra å strømme under kjøretøyet, noe som øker bakkeeffekt. For en 1988 Ford Ranger GT, gjør Razzi sideskjørt som passer. Selv om sideskjørt er solgt for et bestemt kjøretøy, kan de kreve noe skjæring og montering. Det er lurt å ha en profesjonell installere sideskjørt med mindre du har noen ekspertise.

Fremre støtfanger

Medfølgende utseendet på sideskjørt er å senke den fremre støtfanger. En lavere støtfanger foran hjelper avlede luftstrøm rundt bilen i stedet for under. Dette bidrar til bakkeeffekten ved å redusere lufttrykket under Ford Ranger. Som med sideskjørt, kan installasjonen være vanskelig. Razzi gjør senket støtfangere for 1988 Ford Ranger.

Fender Flares

Fender fakler å full ytelsen utseendet på bakken effekter på en 1988 Ford Ranger GT. Disse fester rundt hjulet godt og fakkel utover. Det er et bredere utvalg av fender fakler er tilgjengelig for en 1988 Ford Ranger GT, inkludert fakler fra AIT Racing, Extreme Dimensions, Charge Speed, og Vfiber.