Hvordan bygge et resultat Chevy Motor

Hvordan bygge et resultat Chevy Motor


Mange hot rod entusiaster holde seg til de fabrikater og modeller av biler og motorer som de ble tatt opp med. Mopar, Ford og Chevrolet har alle sine etterfølgere. De som velger Chevy tendens til å foretrekke det for en enkel grunn - kompatibiliteten av deler og komponenter på tvers av flere formater. Delene for en liten blokk Chevy jobbe enten det er en 305, 327, 350, 373 eller 383. Å bygge en høy ytelse Chevy motoren er relativt enkelt på grunn av den store tilgjengeligheten av både OEM og ettermarkedet ytelse deler.

Bruksanvisning

1 Installer en dual fly aluminium inntak manifold for å lette vekten og øke ytelsen. En enkelt plan inntak manifold kan fungere for programmer som er utviklet for racing, men for noen gate motor, en dual plane manifold fungerer godt.

2 Installer innsprøytning. Tuned Port Injection (TPI) og Throttle Body Injection (TBI) tilbyr ulike metoder for å oppnå mest mulig konsekvent levering av luft og drivstoff til motoren. Bensininnsprøytning er overlegen naturlig aspirasjon, og det finnes en rekke ettermarkedet systemer som kan integreres i din Chevy motor.

3 Installer aluminium topplokk som er port-tilpasset inntak manifold. Port-matching åpner for økt flyt av luft og drivstoff i hodene, noe som gjør dem arbeide mye mer effektivt.

4 Bruk en spesial bakken kamaksel som er utviklet spesielt for motorens beregnet inntak / eksos heis varighet profil. Vurdere en tallmessig lavere kamaksel senter å maksimere ventil tog ytelse.

5 Bytt ut de støpte stempler, koble stenger og veivaksel med smidde stempler, kobler stenger og veivaksel. Smidde komponenter er mye sterkere, og vil tåle de økte kravene som kreves av en ytelse motor steder på den.

6 Innlemme en elektronisk tenning og timing system for å gjøre graden av tenn mer effektiv.

Hint

  • Utnytte de beste resultatene deler som du kan. Annenrangs utstyr vil bare redusere levetiden på motoren din i det lange løp.
  • Aldri la seg rive med økt ytelse. Ha alltid sikter seg inn mot det tiltenkte formålet. En gate bilens motor skal holde seg innenfor visse ytelsestoleranser for å forbli street legal.