1988 Ford F-350 Overføring Feilsøking

Lytt og føles som ditt skift automatgir for 1988 F-350. Hvis du legger merke til krampetrekninger, forsinket, grov skiftende eller overdreven støy, så din overføring trenger service. Dessverre, annet enn å sørge for at væsken er frisk og toppet og at overføring filteret skiftes ut, da er det ikke mye annet som du kan gjøre for å feilsøke overføring. Hvis disse løser ikke bidra til å forbedre overføring ytelse, er det viktig å begrense eller eliminere kjøretiden og ta F-350 til en overføring spesialist for en overhaling eller utskifting.

Bruksanvisning

1 Slå på F-350 og la den gå gjennom oppvarmingssyklusen, slik at overføring væske sirkulerer og ved riktig temperatur for å sjekke. Sjekk overføring væske nivået og kvaliteten når RPM, eller omdreininger per minutt, på motoren har flatet ut til mellom 600-800 på måleren på instrumentpanelet.

2 Åpne panseret på F-350 og fjern overføring peilepinnen, som ligger på øvre høyre del av motoren i nærheten av brannmuren. Tørk av peilepinnen med en klut og sett den inn i peilepinnerøret. Ta ut peilepinnen og observere nivået på overføring væske på peilepinnen. Dersom overføring væske er under minimumslinjen trykt på peilepinnen, så må du legge til flere.

3 Sett inn en trakt på toppen av overføringen peilepinnen rør og hell i mer Mercon-Dexron II automatgir væske. Inntil væskenivået er ved den passende mengde.

4 Kjør F-350 opp på et sett av bil ramper og sette hogge blokker bak bakhjulene slik at kjøretøyet ikke tilfeldigvis rulle tilbake mens du arbeider under den for å endre overføring filteret. Sørg for at bilen er i parken og at nødbremsen er på.

5 Plasser en oppsamlingspannen under overføringen pannen. Bruk en pipenøkkel til å løsne de ti bolter for overføring bunnpannen. Ikke fjern skruene helt. Løsne en av hjørne boltene mer enn de andre, og tillate overføring væske til å renne gjennom den åpne forseglingen mellom øvre og nedre halvdel av dreneringssumpen, og pass på at overføring væske faller ned i oppsamlingspannen.

6 Bruk en rengjøring eller avfettingsmiddel løsemiddel for å rengjøre pannen og å tørke magnetene rene som er inne i pannen. Fjern boltene på overføring filteret og sett inn en ny. Ta ut den gamle pannen pakningen og sett inn en ny, noe som vil forhindre overføring lekkasjer fra bunnen av pannen.

7 Stram hver av festeboltene for dreneringspannen for hånd. Bruk en momentnøkkel til å stramme festeboltene til 14 fot-pounds. Legg tre liter girolje gjennom peilepinnerøret som beskrevet ovenfor.

8 Kjør F-350 rundt for å forsikre deg om at det ikke er noen problemer med overføringen. Hvis det er, så må du ta bilen til en overføring spesialist.