Kan jeg sette sanger på MP3-spilleren min uten programvare?

March 30 by admin

Kan jeg sette sanger på MP3-spilleren min uten programvare?


Noen MP3-spillere fungerer som USB-masselagringsenheter, som betyr at de bare dukker opp som en ekstra harddisk når du kobler dem til datamaskinen. Hvis MP3-spilleren er en av disse, kan du ikke trenger programvare for å sette sanger på den. MP3-spilleren håndboken kan gi deg mer informasjon som er spesifikk for akkurat din spiller.

Dra og slipp

Avhengig av din MP3-spiller, kan du være i stand til å bare dra og slippe MP3-filer fra datamaskinen til MP3-spilleren minne. Sjekk manualen som fulgte med MP3-spilleren, eller se på produsentens nettsted for å finne en kopi hvis du ikke har det. Hvis retninger si du kan gjøre dette, er alt du trenger å gjøre er å koble til MP3-spilleren til datamaskinen via en USB-kabel, og deretter dra og slippe MP3 du ønsker å overføre. Ingen spesiell programvare er nødvendig.

uttakbar Memory

Noen MP3-spillere kommer med utskiftbart minne, for eksempel et SD eller microSD-kort. Hvis du har en datamaskin med et SD-kortspor innebygget eller ekstern SD-kortleser, kan du plugge inn kortet direkte inn i datamaskinen og dra og slipp sanger direkte til det - ikke behov for USB-kabler eller koble til MP3-spilleren. Vær oppmerksom på at hvis MP3-spilleren bruker microSD-kort, vil du mest sannsynlig trenger en adapter for å bruke den med alle typer kortleser. Mange microSD-kort selges med adaptere, så hvis du har originalemballasjen, sjekk for å se om din kom med én.

betraktninger

Hvis MP3-spilleren ikke vil tillate deg å dra og slippe sanger på den, vil instruksjonene spesifisere hvilken programvare du trenger for å sette sanger på MP3-spilleren. I mange tilfeller er fri programvare som Windows Media Player og iTunes benyttes av MP3-spillere for dette formålet. Enten MP3-spilleren krever at du bruker programvare for å sette MP3-filer på den, vil datamaskinen krever en driver for å gjenkjenne MP3-spilleren. Per juni 2011, der moderne datamaskiner støtte plug and play enheter, noe som betyr at datamaskinen din vil automatisk søke etter og finne en passende driver for MP3-spilleren så snart du kobler den.

Advarsel

Noen MP3-spillere støtter andre typer musikkfiler, som AAC, WAV, MP4 og Ogg Vorbis. Vær oppmerksom på at selv om du klarer å dra og slippe en haug med forskjellige musikkfiler på din MP3-spillerens minne, vil MP3-spilleren ikke kan spille dem rett og slett fordi de er der. Sjekk din MP3-spiller håndboken for å se hvilke filtyper det støtter før du drar musikkfiler til det, hvis du ønsker å lytte til andre enn MP3-filer.


Related Posts


Hvordan jeg laster ned sanger på MP3-spilleren min?

Hvordan jeg laster ned sanger på MP3-spilleren min?

Laste ned sanger til en MP3-spiller kan virke litt overveldende i begynnelsen. Det kan virke som en langvarig prosess som de fleste kan finne vanskelig. Men, det er faktisk en problemfri prosess fordi de fleste MP3-spillere er brukervennlig, noe som
Hvordan kan jeg sette flere sanger på MP3-spilleren min?

Hvordan kan jeg sette flere sanger på MP3-spilleren min?

En MP3-spiller er et fantastisk apparat for å lytte til musikk på farten. Denne type spiller er mindre enn en kassett eller CD-spiller, noe som åpner for økt mobilitet. Mange MP3-spillere er små nok til at de ikke kommer i konflikt med fysiske aktivi
Hvordan kan jeg sette sanger på min HTC Evo fra min pc?

Hvordan kan jeg sette sanger på min HTC Evo fra min pc?

Du kan dra nytte av din HTC Evo innebygd mediespiller ved å sette sanger fra den bærbare datamaskinen på telefonen. Telefonen kan spille av MP3, WAV og MIDI-filer som overføres fra den bærbare datamaskinen. Spesiell programvare er ikke nødvendig å ov
Hvordan kan jeg sette sanger på iPoden min som jeg allerede har på min laptop?

Hvordan kan jeg sette sanger på iPoden min som jeg allerede har på min laptop?

Med mindre du har endret innstillingene, overfører sanger som du har kjøpt fra iTunes Store på iPod krever noe mer enn for deg å koble iPod til datamaskinen. Overføre løpet sanger som du allerede har på den bærbare datamaskinen som ikke er fra iTunes
Hvordan kan jeg sette sanger på en iPod etter at filene har blitt slettet av datamaskinen?

Hvordan kan jeg sette sanger på en iPod etter at filene har blitt slettet av datamaskinen?

Når du har en iPod, en bærbar digital media player laget av Apple, kan du ta dine sanger med deg overalt, i stedet for å måtte bruke en CD-spiller i ditt hjem eller kjøretøy. Du kan rippe MP3 fra CD eller laste ned sanger fra Apples iTunes Store og d
Hvordan Sett musikk på MP3-spilleren min Phone

Hvordan Sett musikk på MP3-spilleren min Phone

Putting MP3-filer på din mobiltelefon er enkelt. Hvis mobiltelefonen kan brukes som en MP3-spiller, den kom med all nødvendig programvare og utstyr for å overføre musikk. Så lenge du har MP3-filer på datamaskinen, overføre dem til din mobiltelefon vi
Hvordan kan jeg sette ringetoner gjøre på min Tracfone?

Hvordan kan jeg sette ringetoner gjøre på min Tracfone?

Den Tracfone serie av mobile forhåndsbetalt telefoner har en forpliktelse fritt alternativ hvis du ikke ønsker å være bundet til en mobiltelefon kontrakt. Alhtough gjennomsnittlig Tracfone kanskje ikke har så mange muligheter som en banebrytende smar
Hvordan kan jeg legge sanger som er i min iTunes Tilbake til My iPod?

Hvordan kan jeg legge sanger som er i min iTunes Tilbake til My iPod?

Apples iPod-enheter kan spille en rekke mediefiler, inkludert spill, videoer og sanger. Du kan administrere innholdet på din iPod ved hjelp av gratis iTunes-programmet, som består av en rekke mediebibliotekene som du kan helt eller selektivt synkroni
Hvordan kan jeg sette sanger i rekkefølge etter Artist på en iPod Shuffle?

Hvordan kan jeg sette sanger i rekkefølge etter Artist på en iPod Shuffle?

iPod shuffles er små og praktiske, men dette er fordi de mangler skjermen på de fleste større iPods. Mens du er på farten den eneste muligheten er å lytte til sangene i rekkefølge eller på shuffle - du kan ikke velge en kunstner fra iPod selv. Du kan
Hvordan legge MP3 sanger til mp3-spilleren

Hvordan legge MP3 sanger til mp3-spilleren

MP3-spillere er en fin måte å bære rundt favorittlåtene dine med deg. Før du kan lytte til musikk på MP3-spilleren, men har du å overføre sanger på den. Laster musikk på en MP3-spiller er ferdig omtrent på samme måte, uansett hvilken type spiller du
Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Sansa MP3-spillere er produsert av SanDisk. Sansa MP3-spillere populære fungere mer som lagringsminnepinner. Brukere forventes å dra og slippe medie på spilleren i stedet for å organisere det; Sansa tilbyr ikke medier organisatoriske og overføre prog