Hvordan laste opp iPod sanger til en Mac

Hvordan laste opp iPod sanger til en Mac


Med populariteten til Apples iPod og iTunes Store, er mange mennesker bruker mer enn én datamaskin per iPod, og vice versa. Apples DRM åpner for dette, og det bør ikke være noen tekniske hindringer i å flytte sanger fra én datamaskin til en annen, bruker iPod som en overføringsenhet. Også, med utgivelsen av iPod Touch og iPhone, sanger og videoer kan nå lastes ned direkte til enheten din, uten noen gang å ha vært på en datamaskin.

Bruksanvisning

1 Koble iPod eller iPhone du ønsker å hente sanger fra til datamaskinen med den medfølgende kabelen. Åpne iTunes og logg deg på kontoen din. Du bør være i stand til å se enheten i venstre rute i iTunes. Hvis du ikke gjør det, fjern kabelen uten å lukke iTunes, vent i ca. 10 sekunder og sett den inn igjen. Hvis iTunes fremdeles ikke gjenkjenner enheten din, kan det være et problem med kabelen.

2 Når iPod-symbolet er synlig i venstre ruten på, er den klar til å bli synkronisert med bibliotek av musikk på datamaskinen din. På dette punktet, kan du være oppmerksom på at oppgraderinger av fastvaren kan være nødvendig. Selv om disse oppgraderingene er viktig for enheten, er det viktig å utføre dem etter sikkerhetskopiering de nye sangene fra iPod. Hvis det var et problem under installasjonen av den nye fastvaren og iPod trengte å bli gjenopprettet fra en tidligere sikkerhetskopi, vil dine nye sanger tapt.

3 Kjør synkroniseringsprosessen på iTunes ved å klikke på enhetsikonet i venstre ruten, deretter på 'Sync "-knappen i nedre høyre hjørne av skjermen. På et tidspunkt i løpet av synkroniseringsprosessen, bør iTunes be deg om at det er sanger på iPod som ikke har blitt lagt til i biblioteket, er enige om å legge dem, og de vil bli lastet opp til din Mac.

4 Hvis du har en iPhone eller iPod touch, kan du har lastet ned sanger direkte fra Tunes til enheten. Hvis dette er tilfelle, vil du se en melding nesten umiddelbart etter å ha trykket på "Sync" -knappen. Det vil råde deg at disse sangene skal legges til i biblioteket før du fortsetter. Klikk "Yes" for å gjøre det.

Hint

  • Hvis en sang ble kjøpt på en annen iTunes-konto, kan det likevel være synkronisert og spilt, vil du bli bedt om å oppgi detaljer om denne kontoen til å godkjenne den.
  • Backup iTunes-biblioteket og iPod-spilleliste regelmessig. Overføre filer er når feil eller skade på dataene er mest sannsynlig. Gjenoppbygging en 32GB musikkbiblioteket kan være svært tidkrevende.