Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?

September 1 by admin

Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?


Sylvania gjør et bredt utvalg av TVer for amerikanske forbrukere. Eldre, større CRT-baserte modeller er vanlig i mange husholdninger, mens nye flatskjerm-modeller har nylig dominert markedet. Ofte er det vanskelig å drive noe på TV uten en fjernkontroll, og bytte mellom ulike innganger kan vise seg å være en vanskelig oppgave. Forstå typer innganger tilgjengelig på TVen, og hvordan du kan endre dem vil hjelpe deg å oppnå denne oppgaven hvis fjernkontrollen blir borte eller ubrukelig.

innganger 101

For å forstå inngangene på baksiden av TV-en vil bedre hjelpe deg å bytte til riktig inngang uten fjernkontrollen. Hvis du ser på baksiden av TV-en din, vil du se utallige fargede inngangskontakter og kontakter som tillater tilkobling av videospillere, DVD-spillere og digitale kabelbokser. Med noen få unntak, de røde og hvite kontaktene er audio-basert, mens de andre er vanligvis videobasert. Avhengig av hvordan systemet er konfigurert, kan komponentene enten koble direkte til TV-en ved hjelp av disse inngangene, eller til en ekstern mottaker.

Mottakere drive større høyttalere og kan håndtere og bytte mellom flere input-enheter enn TV-en din, og dermed deres foretrukne bruk.

Endre innganger

Innganger er valgt ved hjelp av en rekke metoder, avhengig av modell av din Sylvania TV. Bytte innganger er vanligvis oppnås ved å trykke på "Input Select" -knappen på fjernkontrollen. Hvert trykk vil rett og slett gå gjennom hver tilgjengelige inngang på TVen. Hvis ingen ekstern er tilgjengelig, har frontpanelet en knapp som matcher funksjonen på fjernkontrollen. Denne knappen er plassert nederst til høyre på TV og dobler som "Enter" -knappen når du bruker menyene på skjermen.

andre komponenter

Hvis du har andre komponenter koblet til Sylvania TV via en receiver eller forsterker, må du kanskje endre innganger en annen måte. Mottakeren har en fjernkontroll og et frontpanel som lar deg endre innganger mellom DVD-spiller, kabelboks, spillkonsoll eller diverse andre komponenter. På frontpanelet, er dette vanligvis gjøres via en knapp som er slått eller via knappene. I likhet med TV-ens fjernkontroll, har din receiverens fjernkontroll vanligvis en "Input Select" -knappen også.


Related Posts


Hvordan kan jeg endre min telefonens Voice-Mail Password uten å sette opp noe?

Hvordan kan jeg endre min telefonens Voice-Mail Password uten å sette opp noe?

Endre en telefon stemme-post passord uten å gå gjennom en haug med ringer for å sette opp andre talepostfunksjoner (som spiller inn en taleposthilsen) er ikke vanskelig å gjøre. Det finnes ikke en ensartet metode for å utføre denne oppgaven, men. Den
Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?

Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?

Selv om iPod har en ripebestandig overflate, kan tredjeparts skjold for å beskytte den mot vannskader, kutt, sprekker og selv fingeravtrykk flekker. Hvis du kjøper disse skjoldene på visse elektronikkbutikker, kan teknikere installere skjold for deg,
Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Sansa MP3-spillere er produsert av SanDisk. Sansa MP3-spillere populære fungere mer som lagringsminnepinner. Brukere forventes å dra og slippe medie på spilleren i stedet for å organisere det; Sansa tilbyr ikke medier organisatoriske og overføre prog
Hvordan kan jeg sette min iPhone Screen på TV-en min?

Hvordan kan jeg sette min iPhone Screen på TV-en min?

Apple Component AV-kabel kan du vise din iPhone-skjermen på TVen. Med denne funksjonen kan du bruke din iPhone for en presentasjon eller se videoer eller bilder direkte på TVen. Apple Component AV-kabel er kompatibel med de fleste nyere TV-er og alle
Hvordan kan jeg synkronisere min iPod til to biblioteker uten å miste My Other Music?

Hvordan kan jeg synkronisere min iPod til to biblioteker uten å miste My Other Music?

Med modeller fra 2 GB til 160 GB har iPod gjort det mulig å ta en enorm mengde musikk med deg. For mange mennesker, men lagringskapasitet på denne størrelsen kan bety en hel masse ubrukt plass på sine iPoder. Heldigvis ved å gjøre en rask justering t
Kan jeg sette min musikk på en iPod?

Kan jeg sette min musikk på en iPod?

Kjøpe en iPod betyr ikke at du må kjøpe all musikken din fra iTunes Store. Du kan sette din egen musikk på iPod også. Dette gjøres rett på datamaskinen ved hjelp av iTunes-programmet. Når musikken er i iTunes, kan du synkronisere din iPod til iTunes,
Hvordan kan jeg sette ringetoner gjøre på min Tracfone?

Hvordan kan jeg sette ringetoner gjøre på min Tracfone?

Den Tracfone serie av mobile forhåndsbetalt telefoner har en forpliktelse fritt alternativ hvis du ikke ønsker å være bundet til en mobiltelefon kontrakt. Alhtough gjennomsnittlig Tracfone kanskje ikke har så mange muligheter som en banebrytende smar
Hvordan kan jeg sette PDF-filer på min iPod Touch eller iPhone?

Hvordan kan jeg sette PDF-filer på min iPod Touch eller iPhone?

IPod touch og iPhone støtter PDF-dokumenter som er lastet ned fra Internett og synkronisert fra iTunes. Apple-enheter med iOS 4.2 eller nyere støtter Apples iBooks app som lar deg lese online PDF-filer i nettleseren Safari og lar deg også legge til P
Hvordan kan jeg sette en Trunk Lys gjør i min 1997 Honda Civic?

Hvordan kan jeg sette en Trunk Lys gjør i min 1997 Honda Civic?

1997 Honda Civic er utstyrt med en koffert lys. Hvis bagasjerommet lys ikke fungerer, er det mest sannsynlig problemet er et brenn trunk lyspære. Andre problemer, for eksempel en kortslutning i ledninger, kan også være den skyldige, men disse er best
Hvordan kan jeg sette musikken på iPoden min uten å måtte synkron hver sang igjen?

Hvordan kan jeg sette musikken på iPoden min uten å måtte synkron hver sang igjen?

En iPod kan synkroniseres med iTunes-programvaren på to forskjellige måter. Når iPod synkroniserer automatisk med programmet, må du synkronisere hver sang allerede på iPod med enheten hver gang du legger ny musikk på enheten. Manuell synkronisering a
Hvordan kan jeg sette filmer på min iPod Med Realplayer?

Hvordan kan jeg sette filmer på min iPod Med Realplayer?

Real Player 14 spiller nesten hver medietype og synkroniserer med bærbare mediespillere og mobile enheter, inkludert iPod. Programmet konverterer videofiler fra et format til Apple-støttede MOV eller MP4 videoformater før du kopierer videoer til iPod