2006 Chevy HHR Specs

2006 Chevrolet HHR er en mid-size, sporty utseende Kombi kjøretøy i samme familie som sine konkurrenter, Pontiac Vibe og Chrysler PT Cruiser. Hvis du er i markedet for å kjøpe denne type kjøretøy, vil spesifikasjonene på 2006 HHR rival de av andre i sin klasse, men en prøvekjøring til slutt hjelpe deg å avgjøre om denne bilen er riktig for dine behov.

Trim nivå og motorkomponenter

2006 Chevrolet HHR kom i to utstyrsnivåer, LS og dyrere LT-modellen. Begge modellene er utstyrt med en 2,2-liters firesylindret og 143 hk motor. LT tilbyr en valgfri oppgradering til en 2,4-liters firesylindret motor med 172 hestekrefter. Den firesylindrede motoren er god på gass, får 23 mpg i byen og 30 mpg på motorveien, med et drivstoff kapasitet på 16 liter, ifølge Cars Direct, en bil ressurs og forskning nettside.

Styring og fjæring komponenter

2006 Chevrolet HHR inkluderer standard struts og front våren spoler samt en front anti-roll bjelke, som bidrar til å unngå en flip-over dersom føreren mister kontrollen. Skivebremser og tannstangstyring er standard på begge modellene også. LS-modellen inkluderer 16-tommers stålfelger, mens LT inkluderer 16-tommers maskinert-lettmetallfelger (et hjul type uten hjulkapsler). Dette er en av noen få grunner til at LT-modellen koster litt mer enn LS.

Sitteplasser og Interior Design

Bøtteseter er standard på HHR med en forhandler oppgradering til oppvarmede seter og kraft ledige plasser. Kombi utformingen av 2006 Chevrolet HHR er ideell for store lasteskip laster og baksetene felles ned slik at den passer enda mer inne i bagasjerommet. Møbeltapetsering skilte mellom en standard klut interiør eller oppgradert lær pakken. Skinnseter sjelden flekker, men ofte sprekke og strekke ut når de blir for slitt, mens klut seter kan rive og beis. Som i de fleste Chevrolet biler bygget i løpet av de siste årene, OnStar tjenesten er tilgjengelig på 2006 Chevrolet HHR. Radioer er satellitt-radio kvalifisert og LT-modellen inkluderer radio kontroller på rattet. Strøm låser og vinduer og hastighetssensitive vindusviskere er standard på hver modell.

Sikkerhets egenskaper

Blokkeringsfrie bremser, Kjørelys, fører og passasjer, side-effekt barer og sikkerhetssystemer er standard på LS og LT modeller. Første og andre rad overhead kollisjonsputer på HHR gir ekstra beskyttelse i tilfelle en krasj.

Utvendig og innvendig Dimensjoner

Bilen er 176,2 inches lang, 69,1 inches bredt og 63,1 inches høy. Foran og bak benplass svever rundt 40 inches. Takhøyde er 39 inches i front og bak. Innvendig lasteplass med setene foldet ned er 55,6 kubikkfot.