Winter Kjøreskoler

Winter Kjøreskoler


Kjøring i vinter tar mer dyktighet enn i noen annen årstid, så det er ofte vanskelige forhold mot faktor i blant annet regn, sludd, snø og is. For de som er nye drivere eller er bekymret om å kjøre under slike forhold, kan en vinter kjøring kurset kommer i hendig. Det er vinter kjøreskoler rundt om i USA som tilbyr klasser i vintermånedene januar til mars som er skreddersydd for å hjelpe studenten bli kunnskapsrik og komfortabel kjøring på vinterføre.

klasser

Klasser for vinteren kjører elevene kan være alt fra en time lang til en hel dag eller to kurs, avhengig av kjøreskolen. For engstelige drivere eller erfarne førere som ønsker å friske opp sine vinterkjøreferdigheter, er en kort oppfriskningskurs tilgjengelig. For nye drivere, er en hel dag løpet av praksis i vinterkjøring anbefales. Studenter, sammen med utdannede instruktører, vil øve bremsing, akselerasjon, vektoverføring, svinger og ulykkes unngå teknikker for å hjelpe dem å bli mer trygg i å kontrollere kjøretøy under vanskelige forhold. Kontakt en skole nær deg for timeplaner.

Priser

Prisene for vinter driving kurs kan variere fra $ 50 til over $ 150, avhengig av et individuelt kjøreskole prising.

Opptakskrav

De som planlegger å delta på vinter kjøring klasser må oppgi en gjeldende gyldig lærendes tillatelse eller førerkort. Mindre studenter må ha foreldre eller foresatte signere tillatelsesformer og / eller fritak, avhengig av skolens krav, før opptak til klassen.

Registrering

De fleste skoler har ikke en frist for påmelding til vinter kjøring klasser, men det er en god idé å registrere så tidlig som mulig som klassene kan fylles raskt, spesielt i vintersesongen. De fleste vinterføre skoler tilbyr elektronisk registrering, samt via telefon eller på stedet.