Vonage kompatible telefoner

Vonage kompatible telefoner


Vonage er avhengig av Internett for å koble samtaler. Kunder kan sette opp flere telefoner under ett linje av tjenesten. For å kunne bruke tjenesten i et hjem, er en trådløs telefon system nødvendig. Basestasjonen på den trådløse telefonen plugges direkte inn i adapteren fra Vonage.

Vtech LS6245

VTech trådløse telefoner som er kompatible med Vonage tjenester. Den LS6245 modellen har en utvidbar trådløs telefon system med trådløs Bluetooth-teknologi. Brukere av dette trådløse telefonen kan beskytte seg mot identitetstyveri, siden det er digital sikkerhet utstyrt på telefonen. Samtaler er også kryptert og fri for forstyrrelser. Andre husstandsmedlemmer kan ha tilgang til et annet håndsett fordi Vtech LS6245 kan utvides til opptil 12 telefoner.

Uniden WXI3077

DECT 6.0 WXI3077 trådløs telefon fra Unidex er kompatibel med Vonage tjenester. Brukere kan ringe trygt i nærheten av vann siden WXI3077 modellen er vanntett. Husstandsmedlemmer kan bruke telefoner i forskjellige steder i hjemmet fordi seks håndsett kan registreres på en basestasjon. Telefonen er også slag og støvsikker. Personlige ringers er også tilgjengelig på DECT 6.0 WXI3077.

Panasonic KX-TG654B

KX-TG654B trådløs telefon fra Panasonic har Dect Plus-teknologi og er utviklet for å fungere godt med Vonage. En all-digital telefonsvarer system er kjennetegnet på KX-TG654B modell. Brukere kan multitaske mens du bruker telefonen siden det er en gummiert grep på utsiden av telefonen. Denne telefonen er ideelt for et kjøkken i et hjem, fordi det lett kan monteres på vegg.