Versa Topp 29654 Specs

Versa Topp 29654 Specs


Aqueon gjør Versa Toppdeksler for akvarier. De hindre at fisk rømmer, elementer fra å være et uhell falt i, og redusere fordampning. Versa Topp gjør deksler å passe de fleste akvarier på markedet i dag. Noen Versa topper er designet for å imøtekomme tank belysning. De ikke opplyst topper er klare for topp visning.

Funksjonene

Versa Top glass baldakin for en fisk tank eller akvarium er egnet for tropiske eller saltvann tanker. Versa Top modellnummer 29654 er også referert til som en "54 hjørnet" og passer en fisk tank som er 39 inches lang og 27-1 / 4 inches bred. Versa Top 29 654 er en glassplate med en hengslet foran segment for å imøtekomme fôring, og toppen vil holde seg åpen making fôring enklere. En klar, vinyliden strimmel legges om to inches til den totale bredde av kalesjen. Baksiden stripen er lett kuttes til custom fit tank tilbehør. Versa Topper passe tanken perfekt, men legger ikke permanent.

Glasset

Versa Topper er laget av kraftig, 3/16-tommers glass med laftet hjørner for å imøtekomme luftledninger. Det er større glasspartier som gir mulighet for enkel fisk netting. Den 29 654 toppen for "54 hjørnet" ikke imøtekomme akvarium belysning. Glasset topp veier ca 20 lb. glasset renser enkelt. Versa Top glass kan rengjøres med de samme rengjøringsprodukter som brukes til å rense akvariet. En alternativ til kommersiell renere er å bruke eddik og en myk klut.

hengslene

Utskifting hengsler er tilgjengelig i to forskjellige bredder og seks fot lengder for alle glass Versa Topper. Stripene kan klippes til størrelse og enkelt festes med minimal innsats. Hengslene kan rengjøres med varmt vann og såpe.