Valset rustfritt stål eksos tips

Valset rustfritt stål eksos tips


En eksos spissen er en polert forlengelse som enten er sveiset eller boltet til enden av en bil eller lastebil avgassrør. Et valset eksos spissen er en som har hatt kanten av røret rulles på seg selv for å lage en avstumpet kant i stedet for en skjærekant. Spissen ikke forbedre bilens ytelse; heller, legger det en stilig detalj for utvendig utseende. Siden bare en del av bilens eksos som er sett av andre bilister er slutten av eksosrøret, hvorfor ikke gjøre det ser bra ut?

Magnaflow eksos tips

De fleste av Magnaflow eksos tips er rullet rustfritt stål. Tipsene kommer i en rekke stilarter, fra runde enkel slash kutt til rektangulær doble tips. Magnaflow hevder at dets rustfritt stål tips vare opp til fem ganger lengre enn en krom tips. Magnaflow rullet rustfritt stål tips er tilgjengelige i enkle tips og doble tips fra 2,25 tommers innløpet diameter opp til 5 tommer innløp diameter. Prisene varierer sterkt mellom de ulike stiler av tips. Magnaflow selger ikke direkte til kunder gjennom sitt nettsted, men området vil henvise en kunde til en lokal forhandler eller et annet nettsted som selger Magnaflow produkter. Mange av Magnaflow eksos tips er sveise på installasjon og bør kun installeres av en kvalifisert fagperson.

Flowmaster eksos tips

Tolv av de 18 eksos tips som flowmaster selger på sin hjemmeside har rullet kant. Tipsene er alle rustfritt stål. Tips størrelser varierer fra 2 tommer innløp diameter 4 tommer innløp diameter. Selskapet tilbyr også mange av sine rullet kant rustfritt stål tips i en klemme-on installasjon design, noe som gjør det enkelt for en gjør-det-yourselfer å installere tips hjemme. Prisene på tipsene variere avhengig av inntaks diameter, rør lengde og stil. Flowmaster selger sine eksos tips direkte til publikum via selskapets hjemmeside. Nettstedet inneholder også en liste over forhandlere.

Gibson eksos tips

Gibson ytelse eksos tips er hovedsakelig beregnet for montering på pickup lastebiler og større SUVer. For å opprettholde en grov utseende, mange av tipsene er igjen i en uferdig klippekanten. Imidlertid ikke Gibson har en rullekant eksos spissen. Spissen kommer i 2,25 tommers og 2,5-tommers innløpsdiameter. En en bolt klemme-on systemet gjør spissen enkel å installere, selv for en nybegynner. Gibson selger ikke sine tips direkte til kunder, men gir en søkbar liste over forhandlere på sin hjemmeside. Forhandlere er lokalisert over hele USA og Canada.