Slik sikkerhetskopierer iPhone Kontakter Bruke Gmail

En fordel med å bruke Apples iPhone fremfor andre mobile enheter er at du oppdaterer musikk, videoer og andre medier bare ved å koble telefonen til datamaskinen og klikke på en enkelt knapp i Apples iTunes-program. I tillegg til å oppdatere telefonens innhold for å gjenspeile hva du har på datamaskinen din, rygger det innholdet opp på datamaskinen din. Denne prosedyren - kjent som en "sync" - kan du også synkronisere og sikkerhetskopiere telefonkontaktene med kontakter fra Gmail-kontoen din.

Bruksanvisning

1 Hook din iPhone USB-kabelen inn i bunnen av din iPhone, og deretter inn i en av datamaskinens USB-serieporter. Åpne iTunes hvis det ikke starter automatisk.

2 Dobbeltklikk på navnet på din iPhone på venstre side av programvinduet iTunes. Klikk på "Info" -fanen, den andre fra venstre.

3 Kryss av "Synkroniser Adressebok-kontakter" boksen, kryss av i boksen ved siden av "Synkroniser Google-kontakter." Klikk "Configure", skriv inn din Google-brukernavn og passord og klikk "OK." Klikk på "Apply".

4 Åpne "Summary" og klikk på "Sync" -knappen i nedre, høyre hjørne for å synkronisere Google-kontakter med iPhone, som også ryggene dem opp i Gmail.

Hint

  • Hvis du har problemer med synkronisering, kan du oppgradere til den nyeste versjonen av iTunes, som er tilgjengelig gratis på Apples nettsider.