Typene Honda Accords

Typene Honda Accords


Honda-avtalen er en mellomstore sedan som har blitt produsert siden 1976. Honda er laget i Japan og blir sendt over hele verden. Honda-avtalen har endret seg i kroppen stiler og versjoner opp gjennom årene, men som i 2010, tre versjoner er tilgjengelig. Honda Accords kan nå bli funnet i en sedan, coupé og Crosstour versjon.

Sedan

Honda Accord Sedan er den fire-dørs modell av Honda. Starter på $ 21 800 per september 2010, noen av de tilgjengelige alternativene inkluderer skinn på setene, oppvarmede seter foran og skinntrukket ratt. Den sedan tilbyr også enestående gass kjørelengde og ble gitt en pris av Kelly Blue Book for den beste annenhåndsverdi. Den sedan har også en nydesignet grill og større dører for enklere oppføring. Den sedan er behagelig for opp til fem voksne. Fra 2011 av vil GPS og et ryggekamera også være standard på alle Honda.

Coupe

The Accord Coupe er den to-dørs versjonen av Honda Accord. Den coupe er en mer elegant, strømlinjeformet versjon av Accord med alle de samme alternativene som sedan. Grunn til å være mer strømlinjeformet, kupé får også den beste gass kjørelengde på de tre Accord versjoner, får 32 mpg. Projektor beam lykter og mulighet for 18-tommers hjul fullføre coupe utseende.

Crosstour

Honda Crosstour er den mest unike ser av Accord stiler. Med styling ligner på en kombi, det er rikelig med bagasjeplass i baksetet, samt sammenleggbare seter som går helt ned for ekstra lagringsplass. The Crosstour kommer også med en skjult verktøyet boksen, og mulighet for firehjulstrekk. Med en V-6 motor og forbedret håndtering, kan Crosstour gå av veien når det trengs, noe som gjør det til et unikt sedan. The Crosstour er den høyeste priset Accord, med en startpris på like under $ 30.000, per september 2010.