The History of the Original Polaroid-kamera

The History of the Original Polaroid-kamera


Polaroid kamera, oppfunnet av Edwin Land i 1947, var et gjennombrudd i fotografering. Tidligere fotografer måtte fjerne fra kameraet og utvikle det i et mørkerom for å produsere brukbare bilder, en lang og kjedelig prosess som utsettes utbygger til en rekke kjemiske stoffer. Polaroid prosessen, men tillot brukeren å knipse et bilde og holder fullt utviklet fotografi i hendene i løpet av noen øyeblikk, og Lands selvportrett demonstrasjon på 21 februar 1947, møte i Optical Society of America trakk internasjonal oppmerksomhet. Polaroid kamera brukervennlighet gjort det populært med familier, og mange fagfolk tok fordel av muligheten til å produsere bilder i øyeblikkene i stedet for timer.

The Land Kamera

Land film utforming holdt en tykk, lagdelt ark som inneholder bildet film, negative, og en kapsel som inneholder en spesiell reagens. Etter at brukeren klikket et bilde, ville rullene i kameraets bryte kapselen, sprer reagenset mellom den negative og bildet overflate, overføring av bildet. Etter å ha ventet en forhåndsbestemt tid, brukeren bare skrellet bort det negative ark, avslører det endelige bildet. Tidlig film lager produsert sepia-tonet bilder og selskapet raskt fulgt opp med svart-hvitt-film. En feil i prosessen er imidlertid nødvendig for brukerne å behandle de ferdige bilder med en separat fikseringsmiddel for å hindre falming, et problem som ville nøle til 1963.

tidlig suksess

Til tross for tidlige tekniske feil, Polaroid linje av kameraer viste seg å være svært populært. Svart-hvitt-enheter solgt godt frem til utgivelsen av den første direktefargekamera i 1963, da selskapet begynte å opprettholde en linje av billigere svart-hvitt-kameraer rettet mot yngre fotografer. I 1966 har selskapet produsert et system som kunne koble direkte bilder med automatisk lamine å produsere ID-merker. Ved inngangen til 1970, selskapets salg toppet $ 500 millioner.

SX-70

I 1972 Land produsert en ny farge kamera som skulle bli ikoniske under Polaroid navn. I motsetning til tidligere modeller, som krevde manuell manipulering av filmen, SX-70 inneholdt en intern motorisert film kassett som håndteres utviklingsprosessen automatisk å mate ut en blank hvit lysbilde som sakte falmet i det ferdige bildet. Salget fortsatte å ekspandere, men på bekostning av forskning og utvikling i dette nye kameraet, samt mislykkede ventures i umiddelbar film for filmkamera og medisinsk bildebehandling, til slutt begynte å ta knekken på selskapet.

The Rise of Digital

Mens Polaroid fortsatte å lage instant kameraer inn i det 21. århundre, fremveksten av digital fotografering spiste i selskapets markedsandel. Selskapet slutt flyttet inn i den digitale verden og avviklet sin linje av instant film kameraer på midten av 2000-tallet. Innen 2011, men selskapet introduserte Polaroid 300 instant film kamera, rettet mot nostalgi markedet samt ved førstegangs kamera brukere.