Symphonic TV Bilde Problemer

Bilde problemer kan gjøre selv den beste show, spilløkt eller filmopplevelse til en frustrerende og irriterende kamp for å finne og løse problemet. På en Symphonic TV, kan mange forskjellige problemstillinger forårsake bildeproblemer. Etter innsnevring ned problemet kan du finne den beste metoden for å fikse bildet ditt TV.

Tredjeparts enheter

Mens tredjeparts enheter som DVD-spillere, kabel eller satellitt-mottakere og video spillkonsoller tilbyr en verden av underholdning, kan de også forårsake Symphonic TV bildeproblemer hvis de ikke er riktig tilkoblet, eller kjører inn i problemer på egenhånd. Ødelagte ledninger kan også forvrenge bildet, noe som resulterer i linjer og streker, og gjør bilder vises spøkelsesaktig og forårsaker dårlig mottak på noen kanaler. Med henvisning til den eksterne enheten håndboken for riktige instruksjonene oppsett og installasjon kan også forbedre bilde TVens drastisk. I tillegg kan erstatte defekte eller ødelagte kabler også hjelpe.

elektrisk interferance

Elektriske apparater som lysrør, lys dimmere, termostater og medisinsk utstyr kan forårsake elektrisk interferens som resulterer i ulike fargemerker på skjermen. I tillegg kan elektriske apparater forvrenge lyd og føre til at bildene skal vises uklar. Apparater som er magnetisk på noen måte kan også føre til lignende bildeproblemer. Dersom slike elektriske apparater er i nærheten av TV, flytte dem vekk fra TV for å se om det gir bedre bildekvalitet.

bildeinnstillinger

Bildene på din Symphonic TV kan synes uklare, vasket ut og i dårlig farge hvis bildeinnstillingene ikke er justert riktig. Innstillingen lysstyrke justerer lysstyrken i mørke områder som vises. Jo høyere lysstyrke, vil de mindre detaljerte mørke områder være. Hvis lysstyrkenivået er for høyt eller for lavt, angivelig svarte områder vil ikke se svart, og justere denne innstillingen kan være nødvendig. Kontrastinnstillingen er ansvarlig for å justere de hvite deler av et bilde. Hvis bildene på skjermen ser vasket ut, redusere kontrasten til du kan se detaljer i hvite områder for å forbedre bildekvaliteten. Hvis bildene er i svart-hvitt eller ser solbrent, øke eller redusere fargenivået for å forbedre metningsnivåer.

Kabel eller Satellitt bilde

Bilde problemer kan være direkte relatert til kabel- eller satellitt-leverandører. Hvis leverandøren opplever tekniske problemer, kan du se bilde problemer som du ikke kan gjøre noe med, men vente på leverandøren din for å gjenoppta normal drift. I noen tilfeller kan følge feilsøkingstips og retningslinjer for mottakerbruksanvisningen løse bildeproblemer. Alternativt, ta kontakt med din kabel- eller satellittleverandøren for å informere dem om problemet og se når de forventer at saken skal løses. Alternativt kan problemet være med signalet forbundet med en bestemt kanal, i så fall må du vente på stasjonen for å løse problemet.