Spill for Pantech

Spill for Pantech


Pantech gjør mobiltelefoner, inkludert Hjelpemiddel, Matrix, Impact og skifer. Games for disse typer telefoner varierer fra standard spill som poker til Java-baserte spill, som krever Javascript for å spille og krever vanligvis litt mer minne. Alle disse spillene er gratis å laste ned, men noen nettsteder kan kreve brukere å opprette en brukerprofil. De fleste av disse spillene er rettet mot et mer modent publikum.

Dawn Warrior

Dette spillet foregår i fremtiden når en ond familie er tregt å få makt og har planer om å prøve å ta livet av helten av spillet, som er leder for bøndene. Målet med spillet er å beskytte bøndene og prøve å ødelegge tropper sendt av den onde kraft, som kan oppnås bare ved hjelp av de kontinentale helter og den nasjonale hæren. Dette spillet er satt i en landlig by med trær og anlagte områder, og hver gruppe er representert ved forskjellige klær og ansikts utseende.

hovr.com

Poker Swap

Poker Swap kombinerer tradisjonelle reglene for poker, men kort deles ut med billedsiden opp. Videre kan disse kortene endres med andre kort på bordet. Du får poeng når en pokerhånd er ferdig enten vertikalt eller horisontalt. Brukere kan velge mellom fire forskjellige spillmoduser. I Quick Game, brukerne har bare 90 sekunder å få en vinnende hånd, og 3-Round spill må være gjennomført innen fem minutter. Zen Mode fjerner klokken og tillater brukere å fullføre spillet i sitt eget tempo. Den Survival-modus legger til nye utfordringer til spillet, som det finnes flere nivåer. Dette spillet kan spilles med bare tommelen.

mobilerated.com

egg Bones

Målet med dette spillet er å treffe så mange som mulig med enten bein eller egg. Brukere kan gå videre til neste nivå hvis de treffer nok folk. Brukere må prøve å unngå politiet patruljerer byen. Hvis de blir tatt kaste våpnene, blir de tvunget til å feie opp i gatene. Brukere kan imidlertid treffe politiet samt å gjøre dem ignorere og glemme om karakteren.

hovr.com

Beauty Center

Dette spillet er rettet mot yngre jenter, og brukere later til å være en skjønnhetssalong eier. Målet med spillet er å finne riktig frisyre for den personen, slik at de stadig vender tilbake, og for å bygge opp kundebase. Brukere er å kutte, sjamponering og styling kundens hår. Skjønnhetssenteret har individuelle stasjoner med hårføner, speil og en resepsjonist.

hovr.com