Hvordan løse elektriske problemer med bilen

Hvordan løse elektriske problemer med bilen


Elektriske problemer med bilen kan være kostbart og vanskelig å fikse. Vanlige problemer som døde bilbatterier og defekte sikringer er forårsaket av forhold som kulde og begrenset bilbruk. En tur til mekaniker kan vanligvis ta vare på disse problemene. Mange problemer kan løses, men uten å bruke mye penger og bruke noen verktøy tilgjengelig på nabolaget ditt automatisk lagring.

Bruksanvisning

1 Sjekk sikringspanelet hvis noen bestemt del, som for eksempel lys, slutter å fungere. Les bruksanvisningen for å finne panelets plassering og den spesifikke sikringen. Fjern den med en sikring avtrekker og erstatte den hvis den strand av metall i midten er brutt. Se etter en erstatning sikring med en identisk amp rating til den opprinnelige.

2 Inspisere bilen batteriets terminaler hvis den har gått tom for strøm. Kontroller at klemmene er stramme og klar av korrosjon. Du kan identifisere korrosjon som hvite, ashy avleiringer rundt innleggene. Rengjør eventuelle korroderte områder ved hjelp av batteri legg børster. Sjekk batteriet med et voltmeter om det er ren, men ubrukelig. Slå av motoren før du bruker apparatet. Hvis det står 10 til 12 volt, ikke batteriet trenger ikke å bli erstattet. Skift ut batteriet hvis målingene er lavere.

3 Se på din dynamo hvis et nytt batteri ikke kan opprettholde en kostnad, frontlysene konstant dempe eller bilen boder på stoplights. Disse tingene er alle indikasjoner på sviktende dynamo. Bruk voltmeter for å sjekke dynamo positive og negative terminaler mens motoren er i gang. Alt fra 12,8 til 14,7 volt er normalt. Sjekk spenning på dynamo er utgangsterminalene hvis den faller under dette området. Bytt dynamoen hvis du får lav spenning målinger.