Slik tilpasser bilens dashbord

Slik tilpasser bilens dashbord


Pynting dashbordet som passer din personlige stil er en flott helg prosjekt. Tilpasning av foran og bak dash i bilen er en morsom og enkel måte å forbedre bilens estetikk. Tilpass interiør med enkle tilpasninger. Du kan gjøre grunnleggende kosmetiske forbedringer for å få et individuelt nivå av tilpasning, så det er ingen feil at dette er din plass.

Bruksanvisning

Paint It

1 Fjern stoffet dash beskytter. Undersøk tekstur, farge og tilstanden til dashbordet på undersiden. Fjern eventuelle forstyrrende elementer som logoer og lim. Reparer alle sprekker og skader. Rengjør dash med varmt vann og mild såpe (ikke-oljebaserte eksempel flytende oppvaskmiddel). La det tørke helt.

2 Dekke eventuelle områder du ikke vil malt. Bruk maskeringstape eller malerens tape for spesielt trange områder, og for å sikre en god, ren linje. Paint en primer, hvis du ønsker det. Følge opp, når den er tørr, med et første strøk av ditt valgte maling. Påfør flere strøk etter behov, slik at hvert lag tørke helt.

3 Spray ferdig maling med en tetningsmasse. Velg blank eller matt basert på dine preferanser. Bruk en fugemasse laget spesielt for bilinteriør å unngå sprekker mot varme og kulde.

Make It Sparkle

4 Samle juveler, dekaler, glitter, prismer eller andre lysreflekterende elementer for å legge til dashbordet. Legg dem ut på dashbordet før man følger dem for å sikre at du har samlet den riktige mengden og kvaliteten på dekorasjoner å oppnå ønsket utseende.

5 Sørg for at elementene er ikke en visuell distraksjon til deg eller andre drivere ved parkering i sollys og vise frontruter fra inn og utsiden av bilen. Stå og sitte på ulike vinkler og høyder.

6 Påfør sparkly elementer, da fornøyd med plasseringen. Bruk varme og kalde resistente lim.

Stoff og Craft / Scrapbooking Supplies

7 Dekk dashbordet i stoffet. Finne interessante, syntetiske stoffer (for å unngå solen bleking) på lokale håndverket butikker eller bruktbutikker. Utnytte håndverket stoff, tepper, gardiner, klær eller noe annet du kan gjenbruke for anledningen.

8 Bruk stoff som skjuler eller motstår flekker og støv. Dashbord blitt veldig støvete og visse stoffer kan være et dårlig valg, for eksempel ubehandlet hvit eller svart bomull.

9 Oppnå en rekke utseende ved å gjøre stoffet utskiftbare. Følge stoff til eksisterende stoff dash dekselet. Stitch eller bruke dobbeltsidig tape for å vikle dash dekselet.

Leker, pyntegjenstander og samleobjekter

10 Samle en samling av små, lave visuelle elementer. Inkluder noen elementer som gjenspeiler din personlighet eller ment utforming utfall som internasjonal valuta, tinn figurer, fotografier, puffy klistremerker, utstoppede dukker og mer.

11 Legg varene ut i den tiltenkte array. Pass på at ditt syn er ikke hindret i noen grad.

12 Hold deg elementene til dashbordet med lim, dobbeltsidig tape eller søm. Noen bak streker er horisontale, og du kan bare sette leketøy på dem uten heft.

Hint

  • Gjør din dash dekorasjoner sesong. Bytt ut de elementene med hver ferie for en enda mer personlig preg.
  • Pass på at du er komfortabel å innføre lim til elementene. Noen klebemidler kan være vanskelig (og noen ganger umulig) å fjerne. Noen er også korrosive over tid.
  • Din kjøresikkerheten er topp prioritet. Ikke innføre noen produkter som er potensielt forstyrrende. Følg alle lover og regler for kjøring og trafikksikkerheten i ditt område.