Slik Sync en Blackberry

Technologys parade av elektroniske enheter som smarttelefonen, bærbare og stasjonære datamaskiner har revolusjonert måten folk lever og kommuniserer. Holde informasjonen organisert kan bli en fulltidsjobb. Hvis en person eier en Blackberry er det enkelt å synkronisere eller 'sync' enheten med en datamaskin i noen få enkle trinn for å organisere informasjon.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du har Blackberry sync programvare installert på datamaskinen. Hvis ikke, se brukerhåndboken for Blackberry-enheten for instruksjoner.

2 Klikk på Blackberry Sync-ikonet installert på skrivebordet på datamaskinen for å aktivere programmet.

3 Plugg USB Blackberry-kontakten inn i Blackberry og deretter datamaskinens USB-port.

4 Slå av strømmen til Blackberry på. Du skal se en dialogboks kalt for "Blackberry Desktop Manager." Fra ikonene i denne dialogboksen, velger du "Synkroniser" for å starte synkronisering av Blackberry.

5 Velg "Synkronisere planleggerdata" boksen i dialogboksen synkronisere boksen.

6 Velg "Configuration" -kategorien i dialogboksen synkronisere boksen. Klikk deretter på "Configure Synch" -knappen for å konfigurere synkroniseringsfunksjonen.

7 Merk av i boksen ved siden av hver av data alternativene du vil overføre mellom datamaskinen og Blackberry. Variasjonen og navnene på disse alternativene vil avhenge av kommunikasjons programvaren du bruker på datamaskinen.

8 Gå tilbake til den opprinnelige sync skjermen ved å klikke på "Synkroniser" fanen. Deretter velger du "Synkroniser nå" -knappen fra dialogboksen.