Hvordan få en Black Zune oppgavelinjen

Selv om Zune-programvaren viktigste funksjon er å synkronisere media med Zune-mediespiller enhet, er det også en dyktig mediespilleren i sin egen rett. Du kan bruke Zune-programvaren for å spille musikk og spillelister, videoer og podcaster mens du er på PCen i stedet for på farten med din Zune. Her er en annen ting Zune-programvaren kan gjøre: Det kan bli en del av oppgavelinjen i Windows, slik at du kan få tilgang til avspillingskontrollene samtidig la programmet minimert.

Bruksanvisning

1 Åpne Zune-programvaren og klikk på "Innstillinger" øverst til høyre i vinduet.

2 Klikk på "General" i venstre ruten på.

3 Bla nedover i høyre ruten, og klikk på knappen merket "Slå på Zune-verktøylinjen." Klikk "Yes" i den resulterende pop-up vindu som spør "Vil du Zune verktøylinjen på oppgavelinjen?"

4 Minimer programvaren og den svarte Zune oppgavelinjen, blant annet "Forrige", "Play / Pause" og "Neste" knappene, vises på høyre side av oppgavelinjen i Windows.

Hint

  • Gjenopprett Zune-vinduet ved å klikke på Zune oppgavelinjen Zune-ikonet til venstre for baren.
  • For å slå av oppgavelinjen, enten kjøre gjennom trinnene igjen, klikke på "Slå av Zune Toolbar" i stedet, eller høyreklikk på et tomt område på oppgavelinjen i Windows, velg "Verktøylinjer", deretter "Zune" for å oppheve valget.