Slik spiller en tolags DVD

Slik spiller en tolags DVD


Spille en dual-layer DVD, som en fil fra harddisken på datamaskinen, er en enkel oppgave, som involverer bare noen få skritt. Spille av filen fra harddisken vil føre til mindre hopper enn i en standard DVD-spiller. Det vil også bli lest og lastet på en mye raskere hastighet. Spille en tolags DVD fra harddisken er et nyttig verktøy for enhver datamaskin operatør.

Bruksanvisning

1 Last ned Daemon Tools eller en annen online program som vil skape en virtuell stasjon for deg, for eksempel Roxio eller FARSTONE. Mens det finnes også programmer som du kan betale for, disse tre er gratis. Når lastet ned, plasserer den et sted på skrivebordet som du kan få tilgang lett.

2 Installer Daemon Tools eller det programmet du har valgt ved å trekke ut den nedlastede filen. For å gjøre dette, høyreklikke på filen og velg "Pakk ut her." Dette vil opprette en mappe for programmet.

3 Åpne mappen og finne den ".exe filen" (som ser ut som en datamaskin med ledninger som kommer ut av det - dette er installasjonsprogrammet). Dobbeltklikk på den og følg korte instruksjonene som dukker opp. Disse vil være vilkårene for bruk avtalen og alternativer for nedlasting, for eksempel "Custom", "Expert" og "Vanlig" (som gir mulighet for flere eller færre alternativer). Når filen er ferdig installasjon, vil en ikonet vises på Windows-oppgavelinjen nederst i høyre hjørne av skjermen.

4 Høyreklikk på den nylig installerte ikonet for programmet. En meny vil komme opp, forteller deg hvilke virtuelle stasjoner har blitt opprettet.

5 Skyv markøren over en av de virtuelle stasjoner i denne nye menyen. En annen meny vil komme opp. Denne menyen med flere alternativer for stasjonen du har valgt.

6 Finn "Mount Image" knappen i den nye menyen og skyv pekeren over til det. Når du er der, klikk på knappen for å montere bildet. Et nytt nettleservindu vil dukke opp, ber deg om å finne den DVD du ønsker å spille.

7 Finn tolags DVD fil på harddisken. Når du har funnet den, dobbeltklikker du på den for å åpne den filen deretter montere bildet til en ny virtuell stasjon.

8 Klikk på "Start" -knappen på bunnen av skjermen og velg deretter "Min datamaskin" for å åpne den.

9 Finn stasjonen du montert din tolags DVD til i trinn 4 til 6. Det vil se ut som en hvilken som helst annen stasjon på harddisken på datamaskinen. Dobbeltklikk på stasjonen som har dual-layer DVD. Dette vil få tilgang til dataene på dual-layer DVD akkurat som det ville enhver normal DVD.