Hvor å låse opp en LG Voyager Phone

Hvor å låse opp en LG Voyager Phone


LG Voyager telefonen er en Internett-aktivert mobiltelefon fra LG Electronics som er solgt av Sprint, Verizon og AT & T trådløse nettverk. Den har en 2,0-megapiksel kamera og et QWERTY-tastatur. Den har en micro SDHC slot for ekstern lagring av 8 GB. Hvis du har kjøpt din LG Voyager gjennom AT & T-nettverket, kan du låse den opp med en kode, siden AT & T bruker GSM (Global System for Mobile Communications) teknologi. Sprint og Verizon begge bruker CDMA, slik at du ikke vil være i stand til å låse opp Voyager hvis du kjøpte det fra en av dem.

Bruksanvisning

1 Få LG Voyager telefonens International Mobile Equipment Identity (IMEI) kode. IMEI-koden kan bli funnet på etterlevelse plate under batteriet på telefonen. En alternativ måte å få IMEI-koden er å taste * # 06 # på tastaturet. Dette vil gjøre 15-sifret kode vises på skjermen.

2 Ring AT & T kundeservice avdeling på 611 (ved hjelp av mobiltelefonen) og be en representant til å gi deg en subsidie-kode. Rep vil spørre deg om IMEI-nummer og lage en kode for deg. Hvis for noe grunn rep er uvillig eller ute av stand til, må du kjøpe koden fra en tredjepartsleverandør.

3 Bestill din låse kode fra en hvilken som helst nettside som selger låse koder for LG Voyager telefonen (se Ressurser). Som i 2010, kan en enkelt kode kjøpes for ca $ 15 til $ 25. Du må oppgi IMEI og en gyldig e-postadresse. Det tar vanligvis en til to dager å lage en kode.

4 Slå av telefonen og ta ut SIM-kortet ut av LG Voyager og erstatte den med en fra et annet nettverk. Slå telefonen på og du vil umiddelbart få en melding som ber deg skrive inn "Tilskudd kode". Skriv inn koden og klikk på "OK" -knappen. Vent til telefonen for å starte på nytt. Når det kommer tilbake, om det vil bli låst opp.