Slik skjuler en iPod appHvis du har en app på din iPod som du ikke vil at andre skal se, kan du skjule det fra nysgjerrige øyne. Apple gjør fire iPod-modeller på tidspunktet for offentliggjøring - iPod Shuffle, iPod Nano, iPod Classic og iPod Touch. Bare iPod Touch kan kjøre apps. Selv om du ikke kan lage en app forsvinner, kan du skjule den i en mappe som du med vilje har feilmerket, noe som reduserer sannsynligheten for at andre skal se den på din iPod.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Home" -knappen på iPod Touch, som ligger under multi-touch-skjerm.

2 Trykk og hold på ikonet for noen app på hjem-skjermen til alle symbolene begynner å vibrere.

3 Dra ikonet for programmet som du ønsker å skjule, og slipp den på ikonet for noen annen app. IPod Touch vil opprette en mappe som inneholder både apps, navngi mappe basert på type programmer, for eksempel "Produktivitet". De to programikoner vises nederst på skjermen, med mappenavnet bar over dem. Et ikon som representerer mappen vises over navnet bar.

4 Klikk på navnet til den nyopprettede mappen og endre navnet til noe som du tror vil gjøre nysgjerrige folk mindre sannsynlighet for å utforske mappe, for eksempel "Spreadsheets 2011." Trykk på mappeikonet for å lagre endringen og gå tilbake til startskjermen.

5 Trykk på "Home" -knappen for å stoppe app ikoner og mapper fra jiggling.