Slik Skift ut bakbremsene på en 1990 Acura Integra GS

Skifte bakbremsene på Acura Integra GS er en av de mange vedlikeholdsprosjekter som du kan gjøre selv og spare penger. Bytte bremser er ikke vanskelig. Det vil ta mellom 30 og 45 minutter å gjøre hvert hjul, og du kan gjøre jobben i oppkjørselen eller garasje. Inspiser rotorene, når du endrer bremsene, for å sikre at det ikke er noen skader, slik som spor på overflaten.

Bruksanvisning

1 Åpne motorrommet og hevert omtrent halvparten av bremsevæske fra master sylinder med en kalkun Baster. Sett væske i et avløp pan for senere gjenvinning. Plasser bremseklosser foran forhjulene. Løft den bakre enden av Integra med en bil jack. Plasser en jack stå under bilen i nærheten jekkpunktet og heve den til rammen. Fjern lug nuts med lug skiftenøkkel og ta hjulet av Acura.

2 Fjern bøylen støv skjold fra bøylen ved å trekke den av hvis det er én. Løsne caliper bolter med en socket og skralle. Løft bøylen av monteringsbrakett. Fjern bremseklossene, shims og beholde våren fra caliper. Rengjør caliper grundig med en stålbørste.

3 Sett inn de nye bremseklosser i bøylen. Plasser shims bak bremseklossene og skyv på holde våren. Sett bøylen på monteringsbraketten og stram boltene med socket og skralle. Monter hjulet på Integra og trekke til mutrene med lug skiftenøkkel. Fjern jekkfoten fra under bilen. Senk Acura til bakken med jack. Gjenta prosessen på den andre hjul.

4 Legg bremsevæske til reservoaret og pumpe bremsene til pedalen føles fast.

Hint

  • Bruk vernebriller ved arbeid på Acura Integra GS, for å hindre øyeskader fra skitt og fremmedlegemer.
  • Som bremseklossene slites, de skaper støv, som kan inneholde asbestfibre. Håndter bremsedeler nøye. Vask hendene grundig etter å erstatte pads.