Hvordan erstatte 1993 Saturn Teller

En skadet kilometerteller vil mislykkes i å lese kjørelengde riktig, og kan føre til et redskap for å mislykkes inspeksjon i en rekke stater. Du kan imidlertid ikke endre individuelle odometers. De fleste bakgård mekanikere kan betjene girene arbeider kilometertelleren. Men for å erstatte kilometertelleren selv på en 1993 Saturn og andre alle andre Saturn S-serie biler, må mekanikere erstatte hele instrumentpanelet forsamlingen. Når du skifter klyngen, må den nye klyngen kommer fra samme år modell med samme motorstørrelse.

Bruksanvisning

1 Åpne begge fordørene.

2 Fjern slutten cap paneler, som ligger på hver side av dashbordet. Bruk en pipenøkkel til å fjerne de to festeboltene på hver side. Deretter bruker du en skrutrekker og lirke panelet bort fra dashbordet, jobber hele veien rundt panelet.

3 Bruk en skrutrekker til å fjerne den lille trim stykke rundt sigarettenneren, plassere skrutrekker bak stykket og lirke det bort fra dashbordet.

4 Fjern midt trim stykke rundt radio og luftkanaler med en skrutrekker, plassere skrutrekker bak stykket og lirke det bort fra dashbordet.

5 Lirk festeklemmene på begge ender av dashbordet, også med en skrutrekker.

6 Bruk en pipenøkkel til å fjerne de to festeboltene, avslørte mens fjerne klippene i forrige trinn.

7 Lirk den øvre dashbordet panelet bort fra dashbordet med en skrutrekker, fjerne festeklemmene. Plukk opp dashbordet panelet for hånd og fjerne det fra innsiden.

8 Fjern de fire skruene som holder instrumentpanelet trim brikke på plass med en skrutrekker og dra bort stykket litt. Koble de elektriske koblingene ved å trekke de to selene fra baksiden av trim brikke og fjerne brikken fra interiøret.

9 Bruk en pipenøkkel til å fjerne de fire boltene som holder instrumentpanelet på plass, koble fra elektriske koblinger og fjerne klyngen fra interiøret.

10 Fest de elektriske tilkoblingene ved å koble de to seletøy for hånd og plassere den i posisjon. Installer de fire boltene som holder klyngen på plass med en pipenøkkel.

11 Fest de elektriske koblingene ved å skyve kontaktene på baksiden av instrumentpanelet trim stykke for hånd og legg den i posisjon. Installer de fire skruene som holder brikken på plass med en skrutrekker.

12 Plasser den øvre dashbordet panelet på dashbordet og trykk ned for å engasjere klemmene.

1. 3 Installer de to øvre dashbordet festeskruene med en pipenøkkel.

14 Trykk ned klemmene på begge ender av dashbordet.

15 Plasser den lille trim stykke rundt sigarettenneren i stilling og skyve på ytterkantene av stykket til å engasjere seg klemmene.

16 Plasser sentrum trim brikke på plass og skyv på ytterkantene av stykket til å engasjere seg klemmene.

17 Plasser de to end cap paneler på plass og erstatte de to festeboltene på hver side med en pipenøkkel.

18 Lukk begge fordørene.